Hade visst inte ett hjärta av sten...

Nu har jag inte skrivit här på evigheter... men jag kan ju tydligt se ett mönster och det är ju att jag skriver mest när jag är uppvarvad. Det är då jag har mest behov av av att skriva av mig. Betyder det att jag är uppvarvad nu? Vette fan... känns inte så, för jag har varit sjuk med feber och är fortfarande lite hostig och retlig i halsen(barnen har också varit sjuka). Men jag har sovit typ 4-5 timmar på 2 nätter och det är väl ingen höjdare precis. Men när jag rannsakar mig själv riktigt ordentligt tror jag (ångrar mig lite) att jag är lite uppvarvad nu(känner igen några av "tecknen").

Jag har ju varit med på spraydate sen ca 1 vecka före min födelsedag förra året. Har dejtat ett gäng killar.. försökte räkna efter och fick det till 11 stycken. Nr 11 är David och ja... Det känns bara såååå bra! Det sjuka är att vi träffades för första gången i måndags, dvs i förrgår. Hej å hå så det kan gå! Man kan ju inte påstå att jag trodde det skulle bli något mellan oss när vi fick kontakt på sd, eller trodde nog inte att vi skulle ses IRL för den delen heller. Han bor nämligen i Norrköping. Men så i måndags kom han hit efter barnen somnat. Han kom strax innan 20 och åkte till Norrköping vid 23.30-tiden igen. När han gått så skickade jag sms till honom och sen skrev vi till varandra konstant ända tills han var hemma..(förutom ett uppehåll på 20 min. då jag försökte somna).

Igår så hade David skrivit ett inlägg i min gästbok. Han skrev något i stil med att han hade funnit det han sökte men att han också hade fått en bonus. Han blev nämligen inte medlem på sd för att hitta 'någon' utan det var det som var den lilla bonusen ;-) Jag... Efter jag läst hans inlägg så bestämde jag mig också för att avregistrera mig. Jag menar, det känns totalt ointressant att träffa någon annan överhuvudtaget so what's the point then?

Igårkväll kom han hit igen och då träffade han barnen en liten sväng innan de gick och la sig. Vi hade nämligen bestämt att han skulle sova över och då skulle han ju ändå träffa dem på morgonen, då var det ju bättre att de fick träffa honom på kvällen redan. Vi hade det iallafall hur mysigt som helst. He's my kind of guy! Really so! And thensome....

hits