Mår bra!

..men har bara ätit en liten baguette idag så jag är nog rejält speedad, egentligen.. Nåväl, nu ska jag strax bege mig till 4-barnsfamiljen för att förfesta där :-) Sen ska Noe och jag gå på Patricia. Vi får väl se hur kvällen artar sig, men jag är ganska övertygad om att vi får kul! :-) Trevlig helg gott folk!

Den bästa tiden är nu!

Den här veckan har verkligen varit en rolig vecka! Roligaste veckan på länge, tror jag... I tisdags var jag som sagt på Mosebacke med mior. Och i torsdags var jag i Kungsan på TGI Friday's med Caro.

Dessutom var jag på anställningsintervju på måndagen. Eftersom de ville skriva papper med någon denna veckan så när onsdagkvällen nalkades så trodde jag det var kört för min del.. de hade kallat in 4 st för intervju så det stod alltså mellan mig och 3 andra. Tyckte det var LITE konstigt att jag inte fick komma på en andraintervju då det kändes som att intervjun på måndagen gick väldigt bra. Ni vet, man får bra respons på det man säger och så vidare.

Hur som helst, ekonomichefen ringde mig på torsdag förmiddag och jo, de var intresserade =) Så på torsdag kl.17 var jag där igen. På första intervjun träffade jag ekonomichefen och C, hon som jag skulle jobba tätt med(vi sitter mitt emot varandra i ett rum. Hon är ansvarig för kundsupporten och jag ska vara ansvarig för kundreskontran. Andra intervjun var C med igen plus sälj- och marknadschefen. Han är även gift med vd:n, som startade företaget -91. De säljer kläder på NK och har 1200 kvm där. Eget märke och så vidare.

På fredag vid 11-tiden ringer ekonomichefen mig och säger att de vill erbjuda mig jobbet! *JIPPI*  Men då var fallet att en rekryterare som jag har bra kontakt med, hade ett annat jobb till mig. De var jätteintresserade att jag skulle komma dit. "Kan hon inte bara komma hit så hon får träffa oss och så kan hon jämföra". (jag hade alltså berättat för rekryteraren att jag eventuellt hade ett jobb på g och att om jag får det, så tar jag det) Så jag hade bestämt att jag skulle dit på intervju efter jobbet. Just för att sätta mig i ett bättre förhandlingsläge också ;-)

Ringde pappa och berättade att jag fått jobbet! Han tyckte jag skulle skita i jobbet i Spånga. Det var ju där med restiden... och jag har 2 barn att ta hand om varannan vecka.

Vid 13-tiden ringde jag ekonomichefen och sa att jag tackar ja till jobbet. Då hade jag pratat med rekryteraren igen och hon hade sa att han kunde tyvärr inte den tiden. Men att han gärna träffade mig på måndag. Men då kände jag att näe, det här e ett drömjobb såååå =D

Var dit och skrev papper efter jobbet. Det känns såååå himla bra, jag är världens lyckligaste nu! :-)

Och ikväll ska jag ut med Noe. Vi ska gå på Patricia. Har ingen aning om hur det är där, nu.. har varit där en del för ex antal år sen och då har jag haft kul där! Nåja, jag är på världens bästa humör så tror att vi får roligt oavsett var vi går någonstans. Jag ska fira mitt nya jobb och Noe ska fira att hon har semester =)

Jag börjar på mitt nya jobb 1 augusti.

Sommar!

..ska det vara nu och det är det förstås, men tittar man ut så pissar det ner.. Nåja, då känns det ganska bra att jag ska jobba i 2,5 vecka till. Fredagen den 13:e är ju en ypperlig dag att jobba sista dagen, tycker ni inte? ;-)

Såg att det var extremt länge sedan jag skrev någonting härinne. Tyckte att det var på tiden att plita ner några rader...

Ja, jag är uppvarvad för närvarande. Annars skulle jag väl inte få för mig att skriva här ;-)) Det är så gott som bara då jag har ett behov av att "skriva av mig".

Igår så ringde jag till Mior för det var ganska länge sedan vi pratades vid. Hon har sagt vid tidigare tillfälle att vi måste ses på Mosebacken igen(hon var med på en förstadate jag hade där, förra sommaren ;-)) och igår när vi pratades vid så blev det snabbt bestämt att vi skulle träffas på Mosebacke, istället för att prata skit över telefonen.

Sagt och gjort, vi sågs där. Hon drack lite vin och jag, min vana trogen, höll mig till ölen förstås. Det var supermycket folk på Mosebacke och det är bara SÅ kul att sitta och glo på folk. Blev kallare med tiden(blåste en hel del) så till slut var vi tvungna att ge upp och bege oss.

Vi hade en jättetrevlig kväll och jag kom inte i säng förrän vid 01.30 för när jag kom hem var jag tvungen att göra 4 varma mackor för jag hade givetvis inte ätit någon middag. Öl mättar rätt fint ;-))

Tack Mior för en väldigt lyckad kväll!

hits