Begravning

Idag kl.12 bestämde jag mig för att gå på S's begravning. Fick veta i förra veckan att han hade gått bort. Han blev 35 år gammal och lämnade sin fru och två barn efter sig. Lärde känna S på en av mina mailinglistor jag är med på(den första, som jag gick med i när jag var gravid med Tim). Träffade både S och hans fru flera gånger. S var en oerhört fantasisk människa. Alltid glad, alltid ett skämt på lut. Oerhört omtänksam. Nu är det flera år sedan jag träffade honom men jag kommer för alltid komma ihåg honom.

Begravningen var väldigt vacker. Efteråt följde jag och Tim med på fikat. Pratade först med J, eftersom jag kände mig lite dum, med tanke på att jag inte tillhör den närmaste kretsen och jag har inte haft någon kontakt alls med dem på säkert 1 år minst. Men J tyckte vi skulle hänga på.

Tim lekte lite med deras son, M. Vi åkte inte därifrån förrän vid 17-tiden. (begravningen började 13.30).

Skriver mer en annan dag, nu måste jag gå och lägga mig.

På plats hos J

Som vanligt var jag ute i sista sekunden, ja, igår alltså... När klockan var 18.30 hade jag fortfarande varken duschat, rakat benen eller packat.. Satt fortfarande på Britt-forumet och skrev inlägg, he he...

Bussen skulle gå någon minut innan 20. Hann till och med gå ut med soporna i lugn och ro. När jag står där och väntar på bussen kommer en annan buss. När den lämnar busshållplatsen ångrar jag mig att jag inte tog den, för den gick ju till pendeltågstationen. Sedan står jag där och börjar inbilla mig att nu kommer säkert den j-a bussen säkert inte komma..! Bestämmer mig för att ta bilen till stationen istället.. Hastar hem för att hämta bilnyckeln. Kommer till stationen och ser att tåget ska komma om 2 min. ca. Stressar dit med min tunga väska. När jag ska betala mitt förköpshäfte rullar tåget in och jag blir jävligt stressad. Hade fått för mig att förköpshäfte kostar 110-120 kr men det kostade visst 145. Slänger upp en massa mynt(hade tömt min sparbössa på 10:or och 5:or) och vid det här laget har tåget stannar och folk har börjat gå av. Spärrkillen vinkar bara förbi mig - åh, tack och jag rusar och hinner med tåget *pjuh*.. Gissa om jag var andfådd och svettig å härlig ;) Väl på tåget ringer jag J och lägger på luren, så får han ringa upp.

När jag kommer till Märsta blir jag lite förvirrad för jag hade visst skrivit upp fel bussnr, men det fanns ju bara en buss att välja på så det gick ju bra ;) På pendeltåget hade jag fått för mig att jag hade hunnit med ett tidigare tåg än det jag skulle ta egentligen eftersom tog bilen till en pendeltågstation tidigare, än jag hade hamnat om jag tagit bussen, jag skulle tagit... snurrigt eller? :)

Framme på Arlanda 20.46. Flyget skulle gå 21.30. Hade inte ätit något på hela dagen så köpte en pizzaslice(pepperoni såklart :P) och en läsk. Blev jävligt irriterad på tjejen som jobbade i restaurangen eftersom hon var så fruktansvärt otrevlig. Varför jobbar sådana människor i ett serviceyrke? Nåja, hon kanske hade en dålig dag bara ;)

Jag hade valt min plats på flyget själv och trodde jag hade tagit platsen längst fram i flyget men det visade sig att det blev längst bak, he he... Men det var bara kul för jag snackade en massa med flygvärdinnan och steward'en. Mest med flygvärdinnan. Köpte mig en öl också. Sedan fick jag en glass av flygvärdinnan, måste ha varit för jag är så oerhört trevlig, eller hur? *he he* ;) Nämen, det var skoj att snacka lite skit med henne :)

När jag går av planet och in i ankomsthallen kände jag inte igen J på en gång... he he, hade inte mina glasögon på mig ju... När vi står ute och röker kommer crew-gänget från planet och jag ropar Hejdå till flygvärdinnan!

Hemma hos J vid 23 nångång... Fick lite bröd, heta kräftstjärtar i aioli och annat tilltugg. Drack lite öl också, förstås ;)

Om det var någon som inte har fattat det och undrar så -Ja, jag är uppvarvad nu...

Tog 1 proppis innan vi kröp till kojs. J och jag låg och snackade och jag blev jävligt sur på honom. Min puls gick upp i 180 och jag var tvungen att gå ut och röka. Nåja, vi blev vänner sedan igen. Han erkände att det var han som sagt en jävligt dum sak... Han har en förmåga att uttrycka sig lite fel ibland ;) He he, han är snäll ändå.

Nu ligger J och vilar på soffan och solen skiner ute så vi borde väl gå och bada eller något?

Ha en fin dag kära läsare! Nu ska jag vara lite social :)


Länge sen!

Det var evigheter sedan jag skrev här sist. Tiden har verkligen rusat iväg och nu är sommaren nästan slut, känns det som. Iallafall om man tittar på vädret. Det skulle tydligen bli 24-26 grader varmt senare i augusti, men kan man lita på det? He he, jaja, det återstår att se. Vore nice iallafall =)

Idag har jag varit på jobbet, eller fd jobbet kanske jag ska säga. Gick igenom augustilöner  med nya tjejen som har blivit anställd. Meningen var att jag bara skulle vara där idag men eftersom "min" motsvarighet i Norge också var där och hon skulle åka tillbaka till Norge, bestämde vi att jag skulle komma tillbaka imorgon så jag åkte hem vid 14-tiden.

Igår hämtade Anton Nils och Nils ska vara hos honom i 2 veckor. Hjälp! Så länge har jag aldrig varit ifrån honom, men det ska väl gå bra... hoppas jag. På torsdag ska jag lämna Tim till hans farmor och på kvällen tar jag flyget till Blekinge och hälsar på J. Ska bli skönt att vara lite barnledig faktiskt! Det är verkligen tufft att vara ensamstående till två små buspojkar =)

 Jag ska försöka uppdatera lite vad som hänt i sommar, men det får bli en annan dag.

Har i princip fått jobb på en rekryteringsfirma, men vi har inte skrivit några papper än, utan det kommer bli projektanställning. Jag ska alltså jobba som konsult. Har varit på en intervju hos en kund och de var intresserade men sedan beslöt de sig iallafall för en annan lösning. Nåja, det går flera tåg. Än känner jag ingen panik.. men det jag känner som kommer bli lite jobbigt är det här att jag bara får ha barnen på dagis 15 h/v. Jag menar, Tim är i den åldern då leka med kompisar är nr.1. Hur kul kommer det bli för honom? Nåja, vi får gå till öppnis/kyrkis och hitta på saker helt enkelt. Får jag inget uppdrag får jag börja jobba på ICA eller nåt, helt enkelt ;) Annars kommer jag bli knäpp =)

 


hits