Long vecka!

Den 18 augusti när jag var tillbaka på jobbet så var jag off. Kände ett lättare tryck över bröstet så man kan väl säga att jag hade lättare ångest. Det varade i ca 2 veckor, sov väldigt dåligt under den här tiden också. Men tog inte sömntablett varje kväll under den här tiden. Och när jag inte gjorde det sov jag väldigt få timmar.

Sen när Jannis kom till mig så svängde det, och jag blev uppvarvad istället.

Idag mår jag bättre, men inte helt bra. Ska säga till Jannis att påminna mig om att jag INTE ska dricka någon folköl idag. Det är ju en del av sjukdomsbilden... ja, jag är ju inte alkis på något sätt och ej heller har jag alkoholproblem. Men när jag är speedad så dricker jag folköl, för det blir man mätt av och då slipper jag äta.

Det känns som jag har varit här hos Jannis jättelänge nu. Börjar faktiskt sakna mina barn! Så även om det är tråkigt att lämna Jannis(och hans 3 grabbar) så ska det bli lite skönt att komma hem till min lägenhet. Som faktiskt är städat nu!! Camie hjälpte ju  mig förra helgen och fick ordning. Men har fortfarande några kartonger att ta tag i. Ser konstigt nog fram emot det! Kanske att jag kan skärpa mig den här gången.. har nog sagt det 70.000 gånger... "när jag får barn, ja, DÅ , ska jag skärpa mig" osv...

Förresten ska jag börja mitt nya liv med träning också!! Min sötnos har köpt en orbitrek åt mig=D Blev jätteglad -OCH förvånad. Det var jag inte alls beredd på:-)

Igår tog jag bara 1,5 propavan och sov bra på det. Nu har jag bara 1 proppis kvar, men det får räcka, så kan jag ta lite zyprexa till det, till natten.

Ha en finfin dag gott folk:-) Var rädda om varandra!

Squashgratäng

1-2 purjolökar
1 squash, ca 1 kg

Skär squashen i ca halvcentimertjocka skivor och ansa purjolöken och skär den i skivor. Bryn alltsammans på låg värme i olja eller margarin. Flytta över till smort eldfast fat.

Blanda en smet av:
1 dl creme fraiche
1 dl mellangrädde
2 dl stark ost
1 tsk örtsalt, 1/2 tsk vitpeppar, 2 kryddmått dragon

Bred smeten över squash och purjolök. Grädda ca 15 min i 250 grader.

Snart är den här dagen slut...

..för min del alltså ;-)

Den har varit mycket händelserik! Jag har shoppat en hel del i Stenungsund... lite tingel tangel till mitt hem, en topp, ett par jeansshorts som jag inte kan ha... plus lite annat smått och gott som jag inte kommer ihåg just nu ;-)

Hämtade John från fritids, men det tog ett tag innan jag hittade honom. Han och jag åkte sen till Stenungsund och gick lite på marknaden. Han köpte en tändare och jag köpte ett coolt armband till Maja på jobbet. Har fått förmaningar av henne idag :-) Och hon(plus Sandy, Camie) har gett mig en tankeställare så eventuellt kommer jag börja med medicinen igen... den som lever får se;-)

Jannis kom och mötte mig i Stenungsund strax innan 14. Meningen var att jag skulle gå till Stenungsund(ca 8 km) men jag gick helfel och fick på köpet värsta skavsåren... tog till slut en taxi...

Ikväll gjorde jag squashgratäng(recept från mamma - hade fått en JÄTTEstor squash från henne som hon i sin tur fått av morbrors fru. Till gratängen blev det kassler - mycket smarrigt!

Nu suckar Malte så det är dags för mig att avsluta här och krypa till kojs.... Goodnight people - wherever you are!

En ny dag, nya utmaningar!

Jannis och jag gick och la oss tidigt igår, ca 21.20 eller nåt sånt. Tog 2 proppisar strax innan det. Somnade nog innan 22 tror jag...

..och sov ända till 06.50!! Very good Cherinne=P

Nu är jag alldeles ensam här i lägenheten. Pojkarna har åkt till jobb/skola. Jag hängde alltså med Jannis hem till honom i sön.kväll. Sa jag hur fort jag körde? Måste läsa mitt inlägg jag skrev igår... körde hur som helst alldeles fort... Men kul var det=D

Vi grillade igår och som vanligt var det asgott!!!

Nu sitter jag på Galaxen och hänger lite och dricker kaffe... Ha en finfin dag gott folk :-)

Long time, no see

Nu var det visst jättelänge sedan jag skrev sist. Som ni vet, skriver jag mest här när jag är uppvarvad, så ja, det är jag nu.

Kom tillbaka till jobbet 18 augusti och då var jag off. Var det i ca 2 veckor, men sen svängde det till att jag gick upp i varv istället.

Jag har sjukskrivit mig, för jag känner att jag nog skulle gå upp i mer varv om jag var på jobbet. I torsdags gjorde jag en impuls-grej på jobbet... Pratade med Tanja, som jag känner sedan tidigare. För övrigt så började jag på det här jobbet 7 januari i år så har inte jobbat där jättelänge. Hur som helst, till saken;-)

Jo, Tanja berättade att de skulle anställda 2 nya på order. Ju mer vi pratade desto mer intresserad blev jag av att byta avdelning. Tanja gick och pratade med sin chef som är chef på order. Hon sa att det är rätt fult att ta någon från en annan avdelning så hon ville att det skulle gå rätt till. Så jag skrev ett mail till HR-chefen och frågade om vi kunde prata en stund. Det kunde vi, så sagt och gjort.

Hon blev rätt förvånad och undrade om jag verkligen ville dit? Det har nämligen varit rätt kaosartat på order de senaste månaderna, omplaceringar, förändringar av arbetsrutinerna och så vidare. Hon ville också veta varför jag ville flytta från AR. Jag berättade som jag kände, med Elsa till exempel. Vi är 6 tjejer som delar rum och jag sitter mittemot Elsa. Hon är yngst i gänget, hon fyller 30 nästa år. Men hon trivs inte alls och det är mycket dynga som kommer ur hennes käft. Det är ganska tröttsamt att lyssna på i längden... men jag är tyvärr alldeles för snäll för att kunna snoppa av henne på ett bra sätt.

Hur som helst hade jag tänkt prata med Unn idag, Unn är vår närmaste chef. Men nu blev det inte så, det får bli när jag är tillbaka på jobbet istället.

hits