Godnatt och sov gott när Ni ska!

Jag ska strax gå och lägga mig. En lång dag framför mig imorgon...

Var ju min sista dag på jobbet idag, men lyckades inte riktigt hinna med det jag ville hinna med, så måste dit imorgon bitti och avsluta. Drog till IKEA istället och shoppade. Men tror ni inte jag fick med mig FEL våningssäng hem!? Som tur var, så slet lillebror upp en bit av kartongen och kollade.. och det var visst en stålsäng! Eh, hallå.... jag VET att jag skrev upp RÄTT hyllnr. IKEA m å s t e ha märkt fel ;-))

Fick middag hos brorsan och co.

Imorgon em kommer Mia och hämtar mig. Då blir det en tur till IKEA IGEN, eftersom hon skulle shoppa nåt där. Sen åker vi hem till henne och grillar, dricker å snackar skit, nice :-)

Well, well, nu ska jag gå till köket och se om jag hittar nåt ätbart. Vet att det finns, men frågan är om jag orkar tillaga nåt bara. Kanske hoppar i säng direkt istället! Har INTE slutat röka än, fastän jag hade tänkt göra det - i tisdags - tror jag det var.. Nåja, på söndag är det iallafall tack och godnatt. Ja, med rökningen alltså. För då kommer barnen(tjohoooo) och Noah tyckte inte att jag skulle röka. "Du kan bli sjuk då, mamma". Det har han fullkomligt rätt i! Smart unge det där! :-)

~ * ~ * ~ * ~ Sweet dreams all you adorable readers ;-)  ~ * ~ * ~ * ~

Uppraggad av Hyresgästföreningen!

Tänk! Det blev jag igår. Förmodar att det är någon taktik han kör med. Hur som helst, det ringde på dörren och jag tänkte "åh, nej, e det tanten nedanför som ska klaga på fimpar igen.."(men jag har varit väldigt noga sedan dess så det borde inte vara det)

Det var det inte, utan det var en liten herre från Hyresgästföreningen. Han pratade engelska. Jag sa ja direkt så jag var en väldigt tacksam kund. Har varit med i Hyresgästföreningen förut och det är nog bra! Så, why not again? Han kallade mig angel och very beautiful eyes, very nice personality osv... :-) Jag fnittrade och tackade. He he.. han var ju nykter? Så, vad annat kan jag göra än att tro att han verkligen tyckte det han sa? Han frågade om jag var singel, jag tittade ner i backen och sa sen att jag hade träffat någon nyligen. Han slog näven i väggen(well, inte riktigt så dramatiskt som det låter, men det gick till så) och tyckte *attans*. Hur som helst, skrev han ner sitt privata mobilnr på visitkortet och jag tackade och neg.

Förgyllde min kväll iallafall :-) Iallafall för stunden. Skiter faktiskt i om han kör den stilen med alla kvinnor som öppnar dörren för honom. Det kändes äkta där och då. Och var det inte det, så lär jag aldrig få veta det ändå. Lika glad är jag för det! It's the little moments that brightens your life.

Sedan var det någon annan som förgyllde den. Lite mer än vad han lyckades med till och med! Och ytterligare lite senare, förgyllde Brian & co min kväll. Den serien är bara för bra :-) Och vilken cliffhanger! Marjorie e tillbaka!! I knew it =D Hon är så vacker så klockorna stannar. Tänk om man såg ut som henne! Fast det skulle jag nog inte vilja. Då skulle ju alla killar dregla efter en, bara för att man var så breathtaking. Nu dreglar ju alla killar för att jag har en sån fantastiskt oemotståndlig personlighet. He he, skojar här... om det nu var någon som inte förstod det ;-))

Det här är helt sjukt!

Såg i min almanacka att jag varit uppvarvad i lite drygt 2 veckor. Det är väldigt länge. Och nu här på morgonen kände jag mig uppvarvad IGEN! Trots att jag två morgnar i rad har känt mig lugn. Nåja, det går väl över. Ska ignorera det bara! Måste nämligen jobba idag. Så ingen mobilbloggning eller Galaxande...

Det känns jätteoverkligt att imorgon är min sista arbetsdag! Kommer inte hit något mer sen. Weird. Nu är jag själv på kontoret igen. L drog i väg. Och nu tystnade webradion. Aaaah, måste ha musik, annars dör jag ;-) Det ordnade upp sig *happy camper again*.

Pratade kort med Danielle på msn i morse. Berättade att jag varit speedad. Hon blev genast orolig. Jag sa till henne att det är lugnt! För det är det ju. I can take it. Skulle kanske egentligen behöva gå och träffa min läkare och prata av mig. Men känner att det inte ens är någon mening att ringa dit för han är med största sannolikhet på semester. Har ingen lust att åka dit för att prata med någon annan. SÅ dålig e jag inte.

Förresten så åt jag frukost idag för första gången på läääänge. Gjorde iordning min fina havregrynsgröt, men åt bara några tuggor. Höll på att kräkas när jag var ute och rökte förut. Not good. Not nice. Jag var iallafall väldigt duktig som åt idag, tycker jag, tralala :-)

Nu börjar jag längta efter barnen! Det ska bli jättekul och mysigt att få gosa med dem igen. Nils träffade jag ju i helgen i några timmar, men Tim har jag inte alls sett på hela den här tiden.

Ha en finfin dag ni som läser här :-)

Kommentarer till Mia, Tipita & Bluemood

Mia - Tycker du gör rätt som avstår från att svara på hans senaste mail. Han säger emot precis allt vad han sa i det första. Du har ändå sagt vad du tycker och tänker. Punkt. Förresten! Till något annat, har inte vågat ringa m & p än.. e lite nervös över vad de ska säga ang. att M ska följa med också. Menmen, det ska nog ordna sig på något vis...

Tipita - Visst är det så! :-)

Bluemood - Du är klok som en bok :-)

Varför är killar så konstiga?

En bra fråga tycker jag! Men det kanske beror på att kvinnor är från Venus och killar från Mars?!?!

Min kära kompis Mia lyckas ju tydligen alltid träffa killar som blir superkära i henne. Hon kommer från ett stormigt förhållande och vill ta det lugnt nu. Träffar hon någon så ska det INTE vara några snabba puckar. Inte bli sambos, inte träffas varje ledig stund. Ta det lugnt, helt enkelt. Hon träffade en kille från nätet nyligen och de började dejta. Han var på samma våglängd som henne från början. Bara det att Mia har varit skild i några år och han skulle precis flytta. 3 barn inblandade. Så hon sa också att hon tyckte det var lite jobbigt eftersom hon redan hade "gjort det där".

Hur som helst, så föll han huvudstupa för henne och sa att han älskade henne, efter allt för kort tid. Mia höll på att skita på sig och sa också det till honom(kanske inte riktigt det ordvalet, men ;-)). Han förstod, men fortsatte visa sin ömhet och hur mycket HAN tycker om henne.

Till slut orkade Mia inte längre, utan sa att vi tar ett break, saker och ting har gått för fort fram. De hade dejtat några gånger och Mia kände det som att de hade varit ett par i flera år(och hur kul är det på en skala?).

I fredags så skrev Mia ett "avskeds-sms" men idag kom det ett e-mail där han uttrycker sin kärlek för henne och avslutar med en mycket vacker dikt. Jättegulligt mail, men samtidigt undrar man? Lyssnade han överhuvudtaget på vad hon har sagt, gång på gång?

Fast, han är i och för sig kanske inte konstig, utan mer så hopplöst kär att han inte ser klart. Och det kan ju tjejer också vara! Så jag kanske tar tillbaka det där med att killar är konstiga. För egentligen är de ju inte mer konstiga än vad vi är.

Däremot är en annan kille konstig(eller vad tusan jag nu ska säga). En kille jag träffat. Eller träffat och träffat. Nåväl, den historien kanske jag berättar en annan gång.

Sis!

Jag är också jätteglad att jag har "träffat" dig! Tycker du är en underbar människa :-) He he, jag är ju själv storasyster.... har en lillebror, men jag är nog mer den "vilda" av oss. Han är mer som en norrlänning ;-) Fast jag är ju ganska lugn mellan varven. Lugn i humöret iallafall. Förutom när jag är speedad då. Mår bättre nu och det är skönt. Var lite väl länge nu och i fredags var det inte så jättekul för då kände jag mig allt för speedad.

Blir så irriterad att jag inte kan skriva kommentarer, nåja, då får du ett eget inlägg, det är du värd :-)

Kramar i massor :-)

/Nova

Kräktrött!

Fan, vad jag hatar att vakna för tidigt. Vaknade 05.30 och det känns som att jag har vaknat till, innan det också. Men vid halv sex kände jag att jag kommer inte somna om. Tog 2 propavan igår, men vågade inte riktigt ta något lugnande. Var ju ingen höjdare tillsammans med alkohol ;-)

Fick iallafall sova ca 7 timmar, men känner att det är alldeles för lite. Så slut som jag är egentligen hade jag behövt sova den där 1,5 timman till. Nåja, vad är väl en bal på slottet? Man kan inte få allt här i livet;-)

Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning. Det är mulet ute och det gör ingenting! Perfekt väder att köra bil i. Man får vara glad för det lilla :-)

Trevlig helg gott folk!

Det är konstigt hur det kan vara!

Ja, för alla som känner mig vet ju att jag är Världens Största Slarver. Och då överdriver jag inte. Men! Jag har vissa fasoner för mig :) Som t.ex. kan jag ställa kryddburkarna i bokstavsordning(j-a Sandy, som har slängt alla mina kryddburkar när jag flyttade..! kryddor håller ju hur länge som helst *grrr*) Eller att jag är VÄLDIGT NOGGRANN med öl/läsk-burkar/flaskor. De måste sköljas ur och ställas på tömning :) Har jag fått från min kära far tror jag.. han är en riktig tejpbög! Om han ska tejpa nåt så ska det tamejfan tejpas! Och ni snackar vi T E J P. Ordentligt och fint. He he....

Finns det något annat konstigt jag har dille på! Jo, jag har faktiskt ganska bra ordning i min garderob(fast det var inte så konstigt, men konstigt kanske med tanke på hur mitt hem ser ut). Fråga Micke, jag städade i hans döttrars stackars byrå. Där snackar vi en kille som slänger 3 veckors ren tvätt på soffan och LÅTER DET LIGGA. Hur skrynkligt blir inte det då? Jo, har sagt det förr och det tåls att säga igen: TVÄTTA är det roligaste av det tråkigaste, så att säga....

Meduciner

Ringde Sjukvårdsupplysningen från jobbet, eftersom jag e väldigt speedad nu och tänkte höra hur min medicin funkar med öl. Förstår självklart att det INTE är någon bra kombination och näe, det var det inte. Men visste, att när jag kommer hem(ja, jag e hemma nu) kommer jag öppna en öl.

Det jag har hemma, är: zyprexa(tablett som smälter i munnen, nästan god, ibland) och theralen(flytande, som e päckoäcklo - det vågar jag definitivt INTE ta nu när jag knappt ätit och röker som .... ja... för ja, då lär jag kräkas med största sannolikhet)

Har druckit en starköl, på flaska och har nu öppnat en Staropramen 3,5:a. Kanske skiter i lugnande och bara tar 2 propavan till natten.

PÅMINN mig att jag måste lägga mig i tid ikväll. Ska upp 07 imorgon. Ska ju till OK(de öppnar 08) då och hämta min hyrbil. Sen blir det att köra ca 60 mil till Örnsköldsvik på möhippa

Mår väl sådär va...

..men nu är det bara 33 minuter kvar till jag får gå hem. Kommer bli tungt att gå hem, har lite tunga kassar att bära på. Har köpt lite öl och lite cider å grejer till Elle imorgon.

Måste ringa Sjukvårdsupplysningen och fråga om min medicin. Vet av tidigare erfarenhet att vissa grejer bör ej blandas med alkohol. Och vet att jag kommer öppna en öl när jag kommer hem.

Jamen, vad bra! Då kan jag ringa Sjukvårdsupplysningen NU med andra ord. Wish me luck ;-)

Bluemood & Mia!

Jag kan tyvärr inte kommentera, kunde det förut, och kan kanske det fortfarande men jag hittar det bara inte. Nåja..

Bluemood - Tack så mycket! Det blir lattjolajbans! Hoppas Du oxå får en riktigt fin helg =)

Mia - Jaaaa, det hade jag nästan glömt.. he he, för tillfället alltså. Ska bli sååå himla kul med Dansbandsveckan =) Ser jag verkligen fram emot! Well, jag förstår att du hade sett fram emot att gå ut - men vi kommer få dubbelt så kul i Malung, promise=) Dessutom har du väl liiiite förståelse för att jag måste åka på en möhippa? ;)

Nu ska jag till Bolaget, för nu har jag lunch!

Lite ditten och datten...

Har nu pratat med ekonomichefen och skulle vi åka bort skulle november, början på december funka. Hon var inte helt 100 på när deadlines var, på våren. Men trodde mars-april skulle funka. Eftersom Mia ska operaras i november eventuellt så avvaktar vi till våren.

-Jag har inga trosor på!

...jepp, den spelas på Jukeboxe'n nu =P

Usch, röker typ hela tiden och känner att jag är rätt speedad inombords. Om inte Mathias vill äta lunch med mig blir det nog nutrilett till lunch. Måste spara mina penningar.. har inte så mycket pengar kvar, nämligen.

Mia undrade om jag inte kunde ta något lugnande?(för jag sa till henne att jag var rätt speedad) Men har ingenting med mig och vill inte ta lugnande när jag sitter på jobbet ändå. Jag får ta det när jag kommer hem istället.

Diskade igår iallafall! Hurra liksom =P

Tack Mia för att du tipsade mig om "Ghost whisperer" - jag gillar den! (går på torsdagar kl.21 i 4:an tror jag det är...)

Det händer för mycket nu!

När jag vaknade i morse så var jag astrött och hade påsar under ögonen.. Men nu när man varit på jobbet i lite drygt 1 timme känner jag mig speedad igen! Var ganska lugn igår, även fast jag kände att jag inte var 110 bra.

Hade ett jättebra snack med chefen igår så det kändes bra. I tisdags när jag var hemma så frågade ju han mig om jag hade problem? Jag trodde han undrade om jag hade alkoholproblem? men det var inte det han menade. Hur som helst, känns det bra oss emellan. Han åkte hem igår em och vi kramades innan satte han sig i taxin. Det var ju förmodligen sista gången jag såg honom. Om inte han bjuder med mig på kryssningen i vinter *he he* ;-)) Jag berättade alltså inte om min sjukdom utan sa att jag hade sovit dåligt, varit stressad osv.

Igår när jag pratade med Mia sa jag att jag skulle skita i mobilbloggen men jag kan bara inte låta bli..!! Så ja, jag är som sagt Speedy Gonzales. Ligger 1:a på mobilbloggen och det säger väl allt.... ingenting jag strävar efter, det bara blir så.

Mia berättade om ett erbjudande hon sett i tidningen, som Ryan Air hade. Mia skulle vara uppe till 01 för att få en bra resa men hade fått sms av henne inatt när jag gick upp vid 06, så jag fick slå på datorn och försöka hitta någon bra resa, men det gick inget bra...

Vet ju inte om jag kan få ledigt 1 vecka från nya jobbet, så ska ringa henne(ekonomichefen) idag för att höra efter.

Imorgon bitti åker jag till Örnsköldsvik! Det är Elle's möhippa och Arne's svensexa. Ante lär väl bli måttligt road att jag är där, men i så fall är det ju HANS problem. Elle vill ju ha mig där :-) Har hyrt en Nissan Micra(med massa reklam på, tydligen) så hämtar den i Vreten kl.08.00. Lär förmodligen inte hinna dit till 13.45 men då får jag ringa Linda, och få vägbeskrivning var de befinner sig...

Trevlig helg gott folk =)

Tack!

..kära vänner!

Nu S K A jag gå ifrån datorn och vara lite kreativ och kanske ta ett hett bad. Behöver det... min nacke och mina axlar are killing me, bokstavligen talat! Uschiamej, vad det är synd om mig! Eller inte ;-) Självförvållat är det ju, och då får jag skylla mig själv.

Ska kanske se om jag hittar något mer att äta. Åt min hamburgare från lunchen tidigare, så det var duktigt av Nova. Skulle vilja ha chips men det har jag inga och orkar nog inte gå till affären. Det får bli vad som finns i frysen... kanske varma mackor. Nåväl, den som lever får se ;-)

Ha en fortsatt trevlig kväll gott folk :-)

Kl.20.51 - fastnade framför Extreme home makeover och maten e klar för länge sedan, så den e nog inte så god nu =/

Mia, din taskmört!

Fyfan, så elak du är.. jag kan inte lägga in kommentarer, så det får bli såhär istället.... Förutom att du just nu e stördaste människan som går på denna jord(eller vänta, kommer på en annan person som kanske kniper 1:a-platsen, han börjar på L;-)), så e jag skitglad att vi "hittade" varandra igen - efter alla dessa år! Ödet, I believe.

Mår nog inte så bra!

Men humöret e bra ;-)

Gick bra på jobbet idag iallafall, chefen var "ganska" snäll ;-) Men, kunde inte låta bli att surfa runt lite(plus skriva) på Mobilbloggen och Galaxen..

Har bara ätit en pommes från Mäken idag. Hamburgaren har följt med hem. Känner att jag nog är ganska hungrig nu, men har öppnat en Staropramen - folkis såklart ;-)

Ska äta innan jag går och lägger mig iallafall........


Har rökt alldeles för många cigg, den saken är klar. Min röst har blivit hes....Min annars så vackra röst(NOT) har blivit ännu vackrare ;-))


E fortfarande Speedy Gonzales!

Men ganska lugn utåt så.. Och sov ordentligt inatt, somnade strax innan 20.30 och sov till 06 när mobilen ringde.

Chefen har uppfört sig ganska bra idag, inte sagt så mycket. Ville att jag skulle påbörja Löner(han måste ju kommendera mig NÅT;-)), det hade jag egentligen tänkt göra nästa vecka. Menmen, bara att göra som han säger!

Har ingen alls lust att vara här idag... på lunchen lämnade jag tillbaka bikinin som jag köpt på KappAhl. Måste uppenbarligen varit MYCKET förvirrad då jag inhandlade den, då överdelen var i storlek 40..!!! Hej å hå... För de pengarna var jag på Panduro och shoppade. Ska fixa mina Lee-jeans från Vingåkers Outlet. De är nämligen för långa och jag tänkte klippa av dem och dekorera dem lite :-)

Näe, man kanske skulle ta tag i sitt liv och fortsätta jobba kanske ;-) *till tonerna av Dunka mig gul och blå*

Ingen som vill komma hit och ge mig massage förresten? *snufs snufs* Mina axlar och nacke är i STORT behov av det...

Extreme Sports Week i Voss -06

Nu var det som vanligt väldigt länge sedan jag skrev här, men tänkte att jag måste förstås berätta om min fantastiskt underbara vecka i Voss.'

Matte hämtade upp mig vid 15. Någon timme senare sms'ade jag C och frågade om vi kunde sova över hos henne i Oslo. Det kunde vi! Framme hos henne vid 22-tiden. Det var jättekul att träffa henne igen! Vi sågs senast för lite drygt 1 år sen, då jag var i Oslo och hälsade på K. Matte la sig vid midnatt men vi satt uppe en timme till och verkligen PRATADE. Väldigt hyggelig!

Lämnade Oslo ca 06.15 och var framme i Voss vid 12. Träffade G, som Matte pratat så väl om. Slog upp vårat tält på samma plats där G & T hade sin buss plus några andra skärmflygare. Det här var alltså ingen "vanlig" parkering, utan en liten gräsplätt mellan en parkering och landningsbanan för skärmflygarna.

Efter någon timme hängde Matte på G och tog gondolen(linbanan) upp på berget för att flyga. Jag bara njöt av det fina vädret.

Så hittar jag inte min tändare när jag ska röka så ser att det är en tjej som röker(som verkar "bo" på samma "camping" som vi) så går fram till henne och frågar om eld. Hon säger att jag kan få hennes tändare! Jag säger att hon kan få pengar osv.. men nejdå, jag får tändaren.

Efter några timmar känner jag att jag vill återgälda den fina gesten med tändaren så går bort till henne med ett av alla paket jag köpte

-Det här inlägget är alltså från juni förra året och jag skrev visst aldrig klart det, nåja...

Dessa forum hänger jag på:

http://www.arnteinar.net/galaxen/forum/

http://www.mobilblogg.nu/ (inget forum, men men...)

Dunka mig gul och blå!

Kopierat från Expressen, eftersom jag tyckte det var oerhört bra skrivet!

Moralpanik har brutit ut. Låten "Dunka mig gul och blå" av Frida Muranius är förnedrande och kränkande, sägs det.

Själv tycker jag inte att låten är ett dugg märkvärdig. Till tjatiga toner sjunger en skånsk tjej om att hon raggar med sig en snubbe för en vild natt. Och? Det är en för vanlig företeelse för att jag ska reagera. Jag säger som telefonsexsäljaren Tanja Suhinina, "big deal", om innehållet i låten(Expressen 26/69.


Men innan man ens hade hunnit få låten på hjärnan utbröt fördömanden och radiocensur. Ilskna röster förenar sig mot, som det brukar heta, "den kvinnofientliga sexismen".

I torsdags diskuterades frågan även i Studio Ett i P1. Frida Muranius förklarade där att hennes låt snarare beskriver en ung tjej som gör som hon vill och känner för. "Vi kan leka hela natten", sjunger hon glatt. Inte "våldta och misshandla".

Flertalet feminister borde jubla. Men Erica Hedin, kanalchef för SR Kronoberg som är en av de stationer som inte sänder låten, gör motsatsen.

När hon pratar känns det obehagligt bekant. För några år sedan skröt exemplevis den dåvarande socialministern Berit Andnor(s) om sitt "Flicka-projekt", där unga tjejer minsann skulle få lära isg att vara oskuldsfulla med översta skjortknappen knäppt. Och på liknande sätt ger Ebba von Sydow tips om hur du undviker att bli en dålig som super och inte är tillräckligt pryd.

Moralister tolkar förstås "Dunka mig gul och blå" på värsta möjliga sätt. Erica Hedin säger med gråten i halsen att låten "devalverar människovärdet". Men snälla rara. Hur många gånger Frida Muranius än förklarar går det liksom in riktigt in. SR Kronobergs Erica Hedin och alla finfeminister vet nämligen bäst; låten är förnedrande.

Att utländska låtar, ta valfri raplåt, innehåller snuskigheter men ändå inte censureras, förklarar hon med att "det som är på svenska hör man tydligare".

I diskussionen sägs också att tjejen i låten inte har sex "med hjärtat"(fy!), och att sångare Frida måste vara "förebild". För tänk, tänk om småflickor nynnar på texten? Tänk om prostituerade (som av någon anledning antas vara misshandlade) blir kränkta? Så kommer den ultimata förklaringen. Låten handlar naturligtvis om en tjej med "trasig bakgrund"! Suck. Frida Muranius uttrycker det bäst själv: "Om kvinnor gör egna val, och om kvinnor inte gör val som andra människor gillar... om kvinnor väljer att vara prostituerade eller om en kvinna väljer att vara homosexuell eller om en kvinna är stark och står upp för det hon tycker och tänker så är det ofta en trasig bakgrund som gör henne stark".

Helt riktigt. För hade vi bytt kön på tjejen i låten hade det inte varit särskilt uppseendeväckande. En kille som vill och som är "slampig". Ingen hade försökt sig på psykoanalyser om hans tasiga barndom för att förklara varför han är obegripligt "konstig".

Så vem är det egentligen som signalerar att människor inte är lika mycket värda, Erica Hedin?

Känner mig ganska lugn så...

..men är nog ganska uppvarvad då jag fortfarande röker, typ hela tiden... Idag har jag faktiskt ätit iallafall och det är ju bra, alltid nåt ;-)

Tänkte gå och duscha och sen gå till jobbet och jobba undan lite papper. Så har chefen inget negativt att komma med angående huruvida jag sköter mitt jobb eller ej.

Ringde lillebror tidigare och frågade om jag skulle vara barnvakt eller ej? Men det blev ingen baklucke-loppis då det regnade. Jag bjöd in mig själv på middag så ikväll behöver jag inte laga mat - bra! Annars hade det garanterat blivit någon micromat, om det hade blivit någon mat överhuvudtaget.

Lite om igår

Igår så var det då dags för utgång! Skulle ha mött Noe ute på krogen men det var så tråkigt att sitta ensam hemma och uggla så jag bestämde mig för att åka till Noe & familjen. Skulle gått av i Kärrtorp men pratade i mobilen så missade att gå av så hamnade i Skarpnäck, världens ände, suck.. Fick ta t-banan tillbaka till Gullmarsplan och bussen skulle inte gå förrän 30 minuter senare. Jippi! Ringde och terroriserade E, så att tiden gick lite fortare.

Kom fram vid 19.45-tiden. Hade behövt lite lugn och ro, och då var det ju helt fel ställe att åka till! Noe har nämligen 4 barn, varav 3 under 5... Självklart kunde jag inte låta bli att busa med dem så det var inte preis så att jag och Noe kunde sitta och snacka ostört! Hur som helst, mycket trevligt!

Blev lite stressat på slutet, då vi var tvungna att åka därifrån strax innan 22 så att I kunde få barnen i säng någon gång. Hann alltså inte sminka mig, utan det gjorde jag på Patricia senare. N(Noe's dotter som är 9 *tror jag) fixade förresten jättefina flätor på mig!

När vi kom till Patricia var det inte alls mycket folk. Vi satte oss högst upp, på däck och snackade om allt och inget.

Men det ändrades snabbt.. jag var oerhört social och pratade med allt och alla. Vid ett av mina toalettbesök(förstår inte det där att man ska bli så kissnödig av öl;-)) så är det en tjej som säger att hon känner igen mig. Jag kände inte igen henne alls! Jag sa "Björk kanske"? Jag fick nämligen höra ibland på krogen, när jag var yngre, att jag är lik Björk. Näe, det var inte Björk... Har du spelat basket frågade hon mig? JAAA, tyckte jag. Då visar det sig att hon är en av mina gamla "småtjejer". När jag var 16 var jag nämligen ass.coach åt Flickor -77 Huvudsta. Det var skitkul att snacka med henne!

På slutet av kvällen upptäcker jag att min ena sko är trasig så jag stoppade helt sonika skorna i väskan och gick barfota.... Fick en sur kommentar av en bartender.. Klart det, de ville väl inte ha nåt blodbad! Men what the fuck, i like living on the edge ;-)) Jag säger bara en sak - köp inga skor på Din Sko ;-) De här skorna är nämligen rätt nya, och har väl använt dem kanske max 3 gånger... Så ja, jag ska gå tillbaka med dem! Hoppas jag hittar kvittot i röran här hemma bara...

Noe åkte hem vid 02 men jag stannade kvar to the bitter end. Sen var jag duktig och åkte kommunalt hem. Har nämligen ingen riktig koll nu på om jag har några pengar överhuvudtaget kvar på kortet... *hmmm* Bra jobbat Nova!

Pratade bl.a med en kille från Turkiet. Han hade lite förutfattade meningar om blondiner så jag försökte ragga på lite blondiner åt honom, he he, det var kul... Och han fick det motbevisat - även blondiner kan vara trevliga ;-))

Kom hem vid 06-06.30-tiden, har ingen jättekoll på vad klockan var, exakt...

hits