***Till Saga***

Jag träffade en trevlig tjej idag
hon verkade vara precis som jag
Öppen, go' å gla'
precis så, som man vill att alla ska va'
Hoppas att jag henne får träffa igen
..å det får jag säkert oxå SEN =)

Saga - Jag gillar Dig stenhårt!!! Du är en tjej i min smak, helt klart!!!

Hör av Dig snart igen...

Kram från
Din Nya Vän
~Nova~

Ätit för första gången idag..

..eller okej, tog två tuggor på revbensspjället från igår förut ;) Blev en sväng till pizzerian. Beställde från barnmenyn, korv å pommes. Fick i mig en korv och en del pommes iallafall. Dutti't va? =) Tog en mellanöl till det, men den drack jag inte upp. Nu är det dags att hämta barnen från dagis. Blir nog en prommis, med tanke på ölen... Kallt som f-n är det ute bara... 13,3 grader. Brrr! Kom å värm mig, Någon ;)

Till Laura

Du är en Toppentjej som jag gillar skarpt! Du vet att du kommer gå långt va!? With your good looks and your ambition - wow, säger jag bara(lät bättre å säga det där på engelska ;))

Du gav mig verkligen en tankeställare... ska ge det några dagar så får vi se hur jag gör sedan.

Nu hittar jag inte pappret men jag tror läkaren sjuskrev mig t.o.m. måndag. Har en tid hos honom på måndag em. Ska prata med honom också och höra vad han tycker.

STORT TACK för att Du är en mycket God Vän, även om vi inte träffats sådär på tu man hand, he he ;)

Massor med Kramar från lilla mig till Dig!

Ölen...

..åkte i slasken för nu känner jag mig snurrig. Måste nog äta nåt... ska dricka vatten först. Sen kanske....

Skitungar å Dålig Mamma

I eftermiddags tog jag barnen en sväng och åkte till Täby Centrum för omväxlings skull. Skulle köpa present till Nils fröknar eftersom han ska börja på Tims avdelning efter sommaren. Handlar det jag ska (3 olika "böcker", såna cd's man kan lyssna på) men hade tydligen tagit en barnbok.. he he.. Nåja, när vi ska fixa det så säger jag till Tim att han kan ta Nils(som satt i vagnen) och vänta utanför.

 

Tror ni de var kvar när jag kommer någon minut senare? Nope, spårlöst försvunna... Å Täby e ju så litet.. (för er som inte känner till Sthlms-trakten kan jag säga att Täby centrum e STORT) Sprang runt, bl.a till BR för där borde de ju vara, tänkte jag.. Nej, inte där. Frågade på Coop var Informationen fanns. Hittade dit och sa att barnen dragit. Hon ropade ut en efterlysning och jag lämnade mitt mobilnr. Fortsatte leta utan att hitta 2 busfrön. Efter ett tag ringer hon från Informationen och berättar att barnen fanns på BR. Jag går dit och de är precis vid utgången. Där står två mammor som berättar att de var på väg ut med varsin leksak. Barnen är jätteglada och säger "vill ha vill ha", typ... Hmm... YEAH RIGHT. Tim hade någon pokemonleksak och Nils hade någon stor Ninja Turtlesak. In their dreams, liksom...

 

Sen gick vi till Metro och handlade lite mat och sen HEM. *puh*

 

Väl hemma så frågar David om det är okej att Tim följer med honom och hämtar Olle på dagis. Javisst, självklart.. Å om han kunde äta där? ja, det var ju oxå ok så klart.

Nu för ett litet tag sen kommer David och frågar om barnen(dvs Tim & Olle) är här? Eh, näää... Borta! Jag stannar kvar här med Nils och tar hand om Olles lillesyster Vanja. Olles kusiner hade hittat dem i skogen. Suck, säger jag bara.. Har 4-åringar svårt för att lyssna eller? Försökte förklara för Tim att det faktiskt finns elaka människor som kan röva bort små barn. Det funkar ju liksom inte med annat än hot. Men även det verkar ju inte bita, så vet inte vad man ska säga?

 

Ang. Dålig mamma...

När jag är såhär så har jag inte så mycket tålamod med barnen och blir fort arg, skriker å har mig på dem. De får godis hur som helst, annars är det ju bara lördagsgodis som gäller. Allt för att de ska vara nöjda å glada. Som ikväll, t.ex. Frågade Nils om han ville ha kyckling eller revbensspjäll, han skulle ha kaka revbensspjäll... eeeh, va? Vad betyder det? Näe, revbensspjällen dög inte, så Nils middag bestod av en hög med digestivekex =(

 

Nåja, Nils somnade ganska omgående tror jag. Han har ju inte sovit många minuter idag och det märktes också på honom här på kvällen att han var trött. Allt var fel. Tim ligger i min säng och förhoppningsvis sover han också nu.

 

Jag har börjat dricka öl igen.....


Tisdag

Vi vaknade vid 09 i morse... sköööönt! Somnade vid 02-tiden inatt tror jag.. Sedan vaknade jag X antal gånger pga Nils. Han hade jättehög feber. Jag tog febern på honom vid ett tillfälle, men det var i mörkret och då hade han 39,5, möjligt att han hade mer. Han fick 1 supp vid 2 olika tillfällen. Nu på morgonen hade han ingen feber alls - härligt :O)

 

Tim får också stanna hemma idag. Han har lovat att han ska vara snäll mot sin lillebror...

 

Jag har inte ätit något än, men nu ska jag gå och duscha och sen ska jag försöka få i mig något.

 

Barnen äter sina rester från Määken igår. Nils hade ju allt kvar, Tim hade sin hamburgare... e man inte en sorglig mamma så säg?

 

Hade fått sms från chefen där han skrev att han ville att jag skulle ringa vid tillfälle, så ringde honom. Guidade honom hur man fakturerar. Han frågade också om de skulle skicka någon hit med mat *fniss*.. jag sa att det behövdes INTE =)


Min uppsägning

Fre. 26 maj fick jag ett mail från chefen där det stod:
----
Hej Cherinne!

 Vi behöver prata om status och hur vi ska få till din roll framöver när vi
 växer.
 
 Kan du på måndag? Antingen direkt på morgonen vid 8.30, eller lunch?
-------
Jag sa till Laura, min kollega som sitter precis mittemot mig "sånt där blir jag nervös av.." men sen skrattade jag och sa "det e ju ingenting"... Jaha, så kom då måndagen och vårat samtal. Först inledde han med att fråga hur det var, om han som skickat rosorna(fick 3 röda rosor till jobbet tor.19/5 av en kille på nätet jag flirtat med) - om det var allvar med honom? Men det var det ju inte, så... Nåja, sen säger han:

"Cherinne, det här funkar inte längre..."

Eh, nähä.... Nu säger jag de sakerna som var till grund för min uppsägning, DET jag kommer ihåg:
-Att jag missat skicka in Skattedeklarationen i tid 1 gång. (betalade momsen+skatten+avg. i tid, bara att dekl. ej kom i väg i tid)
-Att jag missat betala en faktura till en underkonsult (det är en GAMMAL grej som vi redan pratat om och som jag lovat att det kommer aldrig hända igen)
-Att Kurt inte var nöjd med budgetsiffrorna som jag skulle lägga in i systemet. (när jag gjorde den första gången blev det några slarvfel som jag korrigerade, men tydligen var han inte nöjd när det var klar heller - fattar inte det alls, för det går liksom inte att göra på nåt annat sätt än det jag gjorde)
-Att det fanns några konsulter som var missnöjda med mig på nåt sätt.

Det där med konsulterna fick jag senare veta, vilka det var. Det var Henrik och Torgny. På sommarfesten pratade jag först med Henrik, som jag var mest irriterad över. Anledningen till det är för att jag har känt att jag och Henrik haft en nära relation, som vänner, skojar och har oss. Jag tycker vänner ska kunna säga saker till varandra. Han hade kunnat komma till mig direkt om det var något han hade åsikt om, eller missnöjd med, istället för att gå till chefen. Det Henrik sagt var: Nu när företaget växer så tror jag vi skulle behöva en controller och då tror jag inte Cherinne är rätt person.
Det har han ju rätt i! Så det var ju inte alls någon kritik mot mig....
Under middagen satt jag bredvid Torgny och frågade honom vad det var... när jag berättade vad jag fått höra från chefen såg han ut som ett stort frågetecken.. Han frågade mig om det var ett dåligt skämt? Det ENDA han sagt under sitt utvecklingssamtal var att han undrade varför hans timpris hade sänkts, men det har inte jag med att göra, överhuvudtaget. Han sa själv "men det är jag ju sur på Tony för" - eftersom Tony är försäljnings- och marknadsansvarig.

På sommarfesten berättade chefen att jag skulle sluta. Anledningen är att bolaget växer och att bokföringen kommer skötas av en bokföringsbyrå och att företaget kommer anställa en controller istället. Om det är sant - varför sa han inte att DET var anledningen till att jag blev uppsagd? Det hade jag ju kunnat köpt... Dessutom hade han mage att säga att jag skrattar för högt...(under vårat första samtal när jag blir uppsagd).

Jag är anställd t.o.m. 050630 men får lön t.o.m oktober. Men kommer jobba in i juli eftersom de vill ha junisiffror. Plus att det blir någon dag i slutet på juli eller i början av augusti.

Någonting som stör mig nu är att jag tror faktiskt inte att chefen fattar att det är på grund av honom(eller bolaget ska jag väl säga) jag blivit dålig... (han vet ju om min sjukdom nu)
 
 

Barnen hemma

Pratade med Greta och Nils var tydligen lite "pluttig" så hon tyckte det var bäst om jag hämtade barnen. Hade ju helst hoppats på att de skulle stanna där en natt till så att jag fick sova inatt också.

Hur som helst, när jag kom dit så sa Noah att han var sjuk. Han var lite varm men väldigt pluttig.

Köpte Mc Donald's som vi tog med oss hem. Nils ville inte äta överhuvudtaget utan la sig ner i hallen. Då var han jättevarm. La honom i min säng och nu sover han.

Själv åt jag en pommes frites. Ja, alltså, en påse pommes frites - inte EN pommes frites som Tronic trodde, he he ;)

Tim verkar pigg så han får vara uppe ett tag till men kl.20.30 ska han vara i säng, senast.

Det värsta nu är att jag kommer inte våga ta några sömnisar.. för tänk om Nils blir jättedålig inatt eller nåt... Ingen höjdare då om jag inte vaknar eller även OM jag vaknar och är helt groggy... Näe, det får bli 2 stesolid istället...

November rain

When I look into your eyes
I can see a love restrained
But darlin' when I hold you
Don't you know I feel the same
'Cause nothin' lasts forever
And we both know hearts can change
And it's hard to hold a candle
In the cold November rain
We've been through this such a long long time
Just tryin' to kill the pain
But lovers always come and lovers always go
An no one's really sure who's lettin' go today
Walking away
If we could take the time to lay it on the line
I could rest my head
Just knowin' that you were mine
All mine
So if you want to love me
then darlin' don't refrain
Or I'll just end up walkin'
In the cold November rain

Do you need some time...on your own
Do you need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone
I know it's hard to keep an open heart
When even friends seem out to harm you
But if you could heal a broken heart
Wouldn't time be out to charm you

Sometimes I need some time...on my
own Sometimes I need some time...all alone
Everybody needs some time...on their own
Don't you know you need some time...all alone

And when your fears subside
And shadows still remain, ohhh yeahhh
I know that you can love me
When there's no one left to blame
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain


Don't ya think that you need somebody
Don't ya think that you need someone
Everybody needs somebody
You're not the only one
You're not the only one

Egoistisk

Igår när jag pratade med mamma så säger hon att jag och Anton är rätt lika, vi är båda lika egoistiska. Jag undrade förstås vad hon menade med det? Jo, att vi sätter oss själva framför barnen. Dvs att hon(och jag vet att även pappa tycker likadant) tycker att jag och Anton gav upp för lätt. Jag blev ju smått irro och sa att hon har ju inte levt här med oss, har hon? Vad gör man när känslorna försvunnit? Finns det nåt kvar att kämpa för då? Mycket möjligt att jag och Anton hade kunnat fixa vårat äktenskap, om vi bara hade börjat kämpa lite tidigare.

Nu blev det som det blev. Livet går vidare och jag har faktiskt inte saknat honom ett dugg. Tror jag var "klar" med honom sedan en längre tid tillbaka.

Äntligen :O)

Har fått sova nästan 11 timmar, sååå skönt!

 

Nu sitter jag här med min stora tekopp och har precis pratat med Tindra. Ringde även min läkare men han svarade inte. Vet nämligen inte om jag har en tid hos honom 14 eller 15...

 

Lyssnar på "Patience" med GnR. Har gjort det typ 20 gånger nu.. Vill egentligen höra min favvo-depparlåt "Novemberrain".

 

Nu ringde jag H-P igen och jag ska vara hos honom 14 så nu måste jag sätta fart.


Söndag

22.20 går Digis tåg hem till Oslo. Just nu sitter han och fixar med min nya Sony Ericsson K750i, den e verkligen snygg och cool.

 

Idag vaknade vi kl.13 av att det ringde på dörren. Det var barnen som kom hem. Anton kom hit igår em och vi åkte allihopa till S. Vi fick skjuts till stora bilen som vi lämnat kvar hos Å's föräldrar. Anton tog barnen. Jag och Digi åkte till Max, eftersom Digi inte ätit där på 5 år eller nåt.. Men vi beslöt att hoppa det, eftersom det var så lång kö.

 

Vi åkte till Kista galleria men allt var stängt(förutom Mc Donald's typ) så åkte till Statoil och handlade lite smått och gott.

 

Digi lagade mat. Det blev pasta med korvröra(lite olika starka korvar bl.a som jag köpt dagen innan han anlände) - smarrigt värre! Jag fick i mig lite sånt iallafall... åt det framför "Gröna stekta tomater", som det var evigheter sedan jag såg. Blev lite tårar för den är ju så fin!

 

Satt framför tv:n och snackade ett tag. Sedan la vi oss i sängen och fortsatte snacka. Tillsammans med chips(lite rester som fanns kvar från några dagar sen), salta pinnar, gott å blandat och godispåsen Peter skulle fått *ajjabajja Digi - äta upp barnens godis*. Jag åt mest chips och pinnar. Medans jag pratade med Tronic spelade Digi tennis på min nya telefon.

 

Just det..! Efter vi var på Max åkte vi till jobbet och jag gjorde klart veckorapporten som var 1 vecka sen. Digi pratade en sväng med Tronic. Plus att Digi hade föreläsning med mig om hur jag skulle sitta rätt och han ställde även in min nya kontorsstol.

 

8 timmar fick jag iallafall sova till idag. 1,5 propavan och 1 stesolid. Men jag var helt väck.. hade behövt sova mer. Barnen gick mig på nerverna... Nils som tjatar om sin gröna bionicle som han vill ha. Han ska få en - NÄR han slutar med nappen. Han har slutat med napparna på dagis och har även sovit hos Anton utan.. men när han ska sova hemma så väljer han alltid nappen istället för nappen. När man frågar säger han ju att han slutat... Eftersom jag mådde piss ringde jag Greta och förklarade situationen. Hon var snäll och sa att barnen kunde komma och sova hos henne.

 

Vi åkte dit vid 16.30-tiden. Stannade där ett tag eftersom barnen protesterade om att åka dit. Åt några jordgubbar. Hade även ätit LITE av Digis korvröra innan vi åkte till Greta.

 

Jag mår inte alls bra. Har en tid hos min läkare imorgon. Får väl se hur jag mår imorgon men just nu känner jag att jag vill bli inlagd. Är ingen här och ser till att jag äter, dricker jag öl istället och äter typ inget...

 

Kommer bli tomt här i huset nu när Digi åker. TACK Digi för att Du är en sån god Vän och för att du tagit hand om mig så bra i helgen :O) *DINOKRAMAR*


1,5 h sömn

..fick jag tydligen inatt.. Grattis liksom... Jag trodde inte de var så lite, men Digi hade tydligen koll på klockan. Och natten innan det 4-5 h.. Inte bra.

 

NU har han(D) äntligen gått upp iallafall.

 

Olle är här och leker rövare med Tim. Nu går jag ut och röker igen...

 

Slängde på luren till Anton..*skit i det då för i helvete*(avslutade jag lite fint med) - han ifrågasatte varför jag inte kunde ringa och säga upp p-platsen. För att jag mår dåligt och tänker på annat! Är det så svårt att fatta? Suck.. Så tjafsade vi om pengar också, förstås.. jag frågade om underhåll men han ska inte betala nåt. Han betalar lån på bilen osv... Jaja, blir nog bra.


Citat om Kärleken

Hjärtats dramer spelas vanligen först sedan ridån har gått ner.             V.A. KOSKENNIEMI

 

Kärlekens dödligaste fiende är vanan.                       EDVARD BULWER-LYTTON

 

Kärleken tjusar oss mer än äktenskapet på samma sätt som romanen fängslar oss mer än verkligheten.                                          N. CHARMFORT

 

Att inte ha blivit älskad är otur - att inte kunna älska ä det är olycka.       ALBERT CAMUS

 

Kärleken är den starkaste av alla lidelser därför att den samtidigt angriper huvudet, hjärtat och sinnena.                                              VOLTAIRE

 

Äkta kärlek börjar där ingenting väntas i gengäld.                     A. DE SAINT-EXUPÉRY 


Midsommardagen

Nils kom in 07.30 och frågade efter vita nappen, jag sa att den låg i sängen. Han hävdade bestämt att det gjorde den inte alls. Gick dit och tog fram den. Han la sig igen och somnade om.

Drygt en halvtimme senare hör jag att det är någon av barnen som går upp. Går in i badrummet och där sitter en glad Tim med sina pokemonkort. Jag följer med honom ner och sätter på TV:n.

 

Jag lägger mig igen, med öronproppar och t-shirt över huvudet. Känner att tankarna snurrar och säger högt: Stor risk i helvetet

 

Digi undrar vad jag pratar om? Pratar för mig själv, säger jag. Menar att det är stor risk i helvetet att jag kommer somna om. Går motvilligt upp när Nils kommer...

 

Jag och Digi låg och pratade ganska länge. Ingen aning om vad klockan var... Känner bara att jag har sovit på tok för lite. Nu sover Digi och barnen kollar på TV. När Digi vaknar ska jag fråga om jag kan lägga mig ett tag. Måste få sova.

 

Sms'ade Anton igår morse och frågade om han hade några planer för kvällen eftersom det skulle vara skönt att få sova ut. Han ringde igår em och sa att det gick bra.

 

Känner mig inte så uppvarvad utan känner mig bara TRÖTT, TRÖTT, TRÖTT. Fast nog är jag uppvarvad allt, annars hade jag ju somnat om tidigare i morse.

 

Det var en trevlig midsommarafton, även om den var lite hektisk innan vi hämtade Digi på flygplatsen och innan vi var på plats hemma i S, hos P & Å.


*~Midsommarafton~*

Blev bara 4-5 timmar sömn för mig inatt. Nåja, nu är jag ju pigg...

Nu har barnen ätit havregrynsgröt och jag hade satt på ugnen för att göra varma mackor, men jag orkar inte, så jag äter senare istället.

Nu ska jag duscha, sen ska vi åka iväg och handla lite dricka och godis till barnen.

Pratade precis med brorsan och vi mer eller mindre bestämde att vi skulle komma till dem efter vi varit vid festplatsen här i V. Men jag sa att vi skulle ringa dem från festplatsen, så får jag se vad D tycker.

Nils har hällt ut massa havregryn på golvet, lovely.. men Tim dammsuger nu för fulla muggar.

Ha en riktigt Trevlig Midsommar Kära Vänner =)


Så jävla dum!

Somnade inte på en gång igår kväll.. La mig vid midnatt. Tog ingen sömntablett, utan tog en stesolid istället. Kunde ha tagit sömntablett oxå, men närå, det gjorde inte smarta Nova... Så vaknade strax innan 05.. gick på toa... men istället för att lägga sig gick jag upp.. å slog på datorn och nu pling! Vaken... Fast nu ska jag gå å lägga mig igen, hoppas på att jag kan somna om.. tar nog en till stesolid. Barnen kanske vaknar om 2 timmar eller nåt.. det vet man ju inte.. Eller tidigare.. får hoppas att det blir senare..

J ringde där strax efter 00 nångång. Han är ju inte van vid att jag går å lägger mig så tidigt. Tim låg ju bredvid mig i sänge, men han märkte inget. Pratade lite, en sväng med honom.. sen somnade jag nog, tror jag.


Jag mår skit!

Min kropp börjar säga ifrån nu känner jag... åt lite kyckling alldeles nyss.. men nu känner jag mig helt... sänkt.. måste gå å lägga mig på soffan och vila igen... helt skakig.. å helt färdig...

Äter för lite...

Go'kväll!

Jag känner mig mycket bättre.. men bra mår jag inte, det är helt klart. Äter typ ingenting.. eller jo, nånting äter jag ju. Har ätit några köttbullar idag iallafall. Och några tuggor glass... Nu kände jag faktiskt hunger så hällde i salladen som kvar från häromdagen i min skagenröra och det äter jag nu. När jag äter känner jag hur utsvulten jag är... Och känner mig lite skakig. Måste nog vila lite sen. Efter det ska jag gå till tvättstugan och tvätta lite.

Nils la sig alldeles nyss i sin egen säng, för det var tydligen spöken under min säng. Tim ligger kvar i min säng.


Matdags

Nu har jag hämtat barnen på dagis. De fick en varsin glass och ett varsitt godisarmband på vägen hem. Nu ska jag äta något. Har ätit lite melonglass, när jag och J(grannpojken) var i centrum tidigare.

Kanske blir lite köttbullar?

H hade ringt på mobilen i förmiddags så ringde upp honom. Berättade om min sjukdom för honom. Vi pratade lite jobb.


Är det torsdag idag?

Dagen innan midsommar? Jag blir lite förvirrad på dagarna, när jag varit såhär... var grymt trött när Tim vaknade i morse(han sov i min säng).

Men jag mår ganska okej idag, tror jag.. Inte bra, men helt okej.

Chefen ringde mig 22.50 igår. Han behövde lösenordet till banken. Så frågade han hur det var och så vidare...

Trött, trött, trött... så känner jag mig nu.

Jag kanske ska fråga Anton om han kan ta barnen på lör-sön i helgen, för det skulle vara skönt att få sova ut en natt åtminstone. Jag måste helt enkelt gå och lägga mig i tid.. jepp, svårare än så är det ju inte, måste gå och lägga mig i tid ikväll.

Hallå, är Nils nya ord som han använder HELA tiden. Undra var han fått det ifrån? *visslar*

Näe, nu måste jag sätta lite fart här. De ville inte att vi skulle komma efter 09.30 på dagis...

Cu pussgurkor!


Till Tindra

Ville bara säga att jag är så himla glad att jag har fått lära känna Dig! Du är en toppentjej och jag diggar dig skarpt, he he ;) Jag har alltid så himla kul med dig, du får fram barnasinnet inom mig ;) Måste ha varit en stor uppoffring för Dig när du sa att du kunde hjälpa mig att städa, gissa om jag flinade när jag läste det :)

Hoppas att vi verkligen kommer hålla kontakten, det kommer iallafall JAG försöka se till ;)

¤¤¤Love u too sweetheart¤¤¤


Har varit duktig idag!

Inte alls skrivit så mycket på nätet... Ett friskhetstecken =) Trött som f-n, e jag nu oxå.. Blir nog sängen snart. Måste komma ihåg å ringa Vägverket imorgon för antingen så missade jag det idag eller så är provet imorgon. Är det imorgon så tänker jag ställa in det.

Kollar på thriller på Z-tv nu. Lite scary...

Kan inte fatta att det är midsommarafton i övermorgon. Imorgon måste jag till Systemet och handla lite(eller mycket ;)) öl.


Hemma igen

Puh.. vilken pärs! Eller, riktigt så farligt var det inte! Det gick bra att hämta barnen på dagis. Nils frågade: Mamma, e du sjuk? Ja, jag har varit sjuk, svarade jag. Men nu är jag bara lite sjuk.

Åkte till ICA för att köpa folkisar.. men väl där upptäcker jag att jag lämnat plånboken hemma. Hem igen och tänkte strunta i ICA... fast då började Nils gnälla(han trodde nämligen att han skulle få en grön bionicle), så jag hämtade plånboken och körde tillbaka till ICA. Köpte inte bara öl, köpte oxå scagenröra(ooups, DYRT), italiensk salami(nu har jag ätit för första gången idag - 1 skiva), TV-tidningen, 2 tablettaskar...

Nils skulle givetvis känna på cayennepepparen som är utspritt runt listerna i hallen och köket.

Nu är pojkarna ute och jag har öppnat en öl. *pjuh* Hoppas de är snälla ikväll.. risken finns att jag tappar humöret annars.


Barnen

Nu ska jag strax åka till dagis och hämta Tim och Nils. De var ju hos Greta lördag-söndag. På söndag hämtade Anton(och Jakob var med oxå) dem hos Greta. Jag hämtade barnen hos Anton mån.morgon och skjutsade dem till dagis.

 

Idag är det onsdag och det ska bli härligt å få se di små liven igen.. fast lite orolig oxå.. hoppas inte att de gör mig mer uppvarvad bara... *andas, räkna till 10* Det ska nog gå bra! Tror jag iallafall... Anton kunde nämligen INTE hämta dem idag. Går det inte bra, får jag ringa mamma helt enkelt.

Har varit i Stinsen och köpt lite grejer...


Dagen då Nils kom till världen :O)

Egentligen går Tim på dagis måndagar, tisdagar och torsdagar men just den här veckan hade vi bytt så han var hemma på tisdagen och skulle till dagis den här onsdagen. Jag hade jag en tid hos mvc kl.09.00. Jag ringde till dagis och frågade om jag kunde lämna Tim tidigare eftersom det skulle bli lite körigt annars (Tim går på dagis 09-14), men det skulle bli lite rörigt för dem… *suck* Jaja, då beslöt jag mig för att ta med Tim till mvc så fick Tim komma senare till dagis istället.

Alla värden var som de brukade, dvs bara finfint!
Lämnade Tim på dagis vid 10-tiden. När jag sen kom dit vid 14 så hade jag börjat känna ”någonting” i ryggen. Som lite molvärk… Funderade ju förstås på om det var någonting på gång… Men hade inga större förhoppningar om att det verkligen var så! Jag menar, jag hade ju faktiskt bara gått över tiden TRE dagar..!! Hur som helst, väl framme på dagis lånade jag toaletten och när jag tittar på pappret efter att ha torkat mig, ser jag någonting rosa/ljusrött slemmigt på pappret. Aha! Slemproppen! En ny upplevelse. Men visste ju att slemproppen kan gå och det ändå kan vara 1-2 veckor kvar till förlossning…
När Tim och jag kom hem från dagis började jag kolla klockan och döm om min förvåning när det faktiskt var regelbundet mellan mina ”känningar” i ryggen! Det var då ca 6 minuter mellan –ja, vad ska jag kalla dem? Antar att det var värkar, men de var inte direkt smärtsamma.
Sms:ade Anton och skrev ”undra om det är nåt på gång…” Han ringde givetvis tillbaka och undrade vad som stod på?? Nädå, det är nog ingenting, tyckte jag… Senare e-mailade vi och han funderade på att jobba över. Visst, gör det du, tyckte jag… Så han jobbade över en halvtimme till 17.
Jag kommer inte ihåg vad klockan var, men gissar att den var ca 16.30 när jag tyckte att värkarna började bli lite småjobbiga. Tog ett hett bad och då ville förstås Tim hoppa i han också så det fick han. I badet lossnade nog resten av slemproppen såg det ut som…
Kort därefter fullkomligen forsade vattnet ur mig… Efter vi klivit ur badet alltså… Satte på mig nya byxor och en binda. Inte långt därefter forsade det ännu mer vatten och bindan försvann av forsen.
Fick springa till toa och kräkas också. Tim kom och spottade bredvid mig… Måste ju göra samma som mamma ju!
Vid det här laget hade jag ringt till Anton och kollat att han verkligen var på väg hem och det var han!


Ringde till KS. Men det var överfullt så de sa att vi var välkomna till SöS(DS hade ej svarat).

Ringde till Marit för att förvarna om att vi var på väg med Tim. Slängde ner en massa kläder till honom och tog bb-väskan, journalen och stack så fort Anton kom hem.
Anlände till Vallentuna (Marit och Rolf) vid 18.30-tiden. På vägen dit hade jag prövat att ringa DS men där var det också fullt! Kändes inte sådär jätteupplyftande  att behöva åka in till stan vid rusningstid… Anton kom på att vi kunde prova att ringa Uppsala. Det fanns plats så i full färd mot Uppsala efter ha lämnat Tim hos Marit och Rolf.
Man skulle kunna säga att Anton var något stressad för han körde i ca 180-190 när han kunde… Låg i vänsterfilen och blinkade hejvilt med helljuset och flyttade de inte på sig så tutade han för brinnande livet. Vid det här laget var det ca 2 minuter mellan värkarna. En lagom rolig upplevelse var att kräkas över sig själv… Hade ingen påse eller någonting så det var bara att kräkas…
I bilen kommer jag på att vi hade glömt både videokameran och kameran hemma. När vi närmar oss Uppsala säger jag till Anton att stanna vid en mack så att vi kan handla en engångskamera plus coca cola. Han undrar om vi hinner det? Jora, det är lugnt, tyckte jag…
Vi är väl framme vid Uppsala Akademiska, Förlossningen strax efter 19 tror jag… Nu skriver jag av från journalen, det vill säga, det som är läsligt…
19.25 blir jag uppkopplad till CTG-reg. 19.50 tar de bort den. 20.00 blir jag inskriven. IU:  nästan utpl. Mycket rigid, öppen 1 cm. Klart fostervatten rinner.
20.15 får jag lavemang. Efter det tar jag en HET dusch och där stannar jag ett bra tag. Skönt mot värkarna.
21.00 Värkar, korta med 2-3 min. intervall. Flj 125/min.
21.30 Kontakt med gynjour Sverrisdottir som informeras och visas CTG. Ordinerar sovdos och akupunktur.

21.40 Nu har jag lite svårt att se vad det står i journalen, tyvärr är den handskriven… bl.gropp och bastest tages. Cherinne har lite tryckkänsla, tecknar rikligt på bindan.

22.05 *kan inte se vad det står i journalen*Till förlossningsrum.

22.15 Skalpelektrod kopplas. Cherinne andas O2. Dr Sverrisdottir tillkallas för att bedöma öb.
22.25 Enl. Dr Sverrisdottir gives 250 mg bricanyl.
22.55 Försök till plt tagning av dr Sverrisdottir. Laktat 2,2
23.05 Dr Sverrisdottir granskar orbr
Ny skalpelektrod sättes. Riklig teckn.blödning.
23.12 Sverrisdottir beslutar om urakut sectio.
23.25 Sectio. Gossebarn framskaffas. Apgar 6 8 10
Anledningen till att det blev snitt var för att Nils hjärtljud sjönk när jag hade värkar och han hämtade sig inte så fort som han borde ha gjort. Dessutom hade jag någon blödning som de misstänkte kunde vara moderkakan som lossnat. Nu var det ju inte så, men det kunde de ju inte veta då, dumt att chansa…
När jag vaknar upp fattar jag givetvis ingenting men de säger till mig att allt är klart och att det blev en pojke :O) En liten Nils :O) Världens Sötaste förstås!!!
När doktorn beslöt sig för att avsluta det hela var jag öppen 9 cm så jag var verkligen inställd på att få föda den vanliga vägen. Så visst är jag lite besviken. Eller faktum är nog att jag var mer besviken än jag har vågat känna efter. Dessa två veckor efter förlossningen har jag känt mig lite smådeppig och ledsen men har fortfarande inte gråtit. Nu börjar jag känna mig gladare men visst känns det lite trist att det blev som det blev! Men huvudsaken är i alla fall att Nils är ute och att han är frisk och kry :O)


Jag Älskar Dig av hela mitt hjärta mitt Kära Gossebarn!


Några Citat

Barn är enastående varelser och det är vi som ska försöka efterlikna dem och inte tvärtom.                                                                         LONE DYBKJAER

Barn är otroligt goda imitatörer. Hur hårt man än sliter för att lära dem ett fint sätt uppför de sig ändå precis som sina föräldrar.                                            LIS BYRDAHL

Innan jag gifte mig hade jag sex teorier om barnuppfostran; nu har jag sex barn men inga teorier.                                                                    HENRIK PONTOPPIDAN

Barn håller på att bli stora när de börjar ställa frågor som det finns svar på.                                                                        JOHN PLOMP

Jag har alltid undrat över hur det kommer sig att föräldrar känner till allt de varnar sina barn för.                                                                                          OKÄNT URSPRUNG

Barnet har som regel fått sitt förstånd från pappan, eftersom mamman har sitt i behåll.                                                                          GLORIA SEYMOUR


En ny dag

Jag vaknade vid 09.30 i morse, det betyder alltså att jag fick sova 5 timmar(på 1,5 prop.). Trodde ännu en gång, att jag skulle sova längre. Men jag sov ju faktiskt 3 timmar på kvällen. Även om min kropp behöver MER sömn just nu. Fast, det vet vi ju alla, att man inte kan sova igen förlorad sömn. He he, i så fall skulle jag behöva sova i 1 år eller nåt ;)

Vid 10 kom ett sms från en Veronica som har en 3:a i Solna. Jag ringde upp henne och vi pratade ganska länge. Hon skulle prata med sin kille och om inte han hade några planer kommer de och kollar ikväll. *hoppashoppas* Håll tummarna nu - för deras lägenhet lät jättebra =)

Jag har inte ätit något än, men däremot har jag öppnat en 2,8:a... Jag VET, DUMT, men jag blev nog lite uppskruvad efter tel.samtalet med Veronica.


Skönt!

Att jag äntligen mår lite bättre. Men jag har bara en cigg kvar och det känns mindre skönt ;) Det betyder att jag måste gå å lägga mig snart.. men det kanske är lika bra det..

Don't... Don't let me be the last to know.. I need to hear you say.. If you love me so, don't let me be the last to know...

Godnatt gott folk - wherever you are =)


Nystädat hem

Kändes väldigt skönt att vaknat upp till ett nystädat hem. Stackars mamma åkte för några minuter sen.. hon kom väl vid lunchtid någon gång. För mig hade det förmodligen tagit flera dagar att städa.. Inte så många myror ser jag heller. Har hällt ut lite cayennepeppar och salt vid utedörren. Vi får hoppas att de jävlarna håller sig borta nu! *lipar åt myrorna* Tydligen var det fler grannar som hade haft problem  med myror. Så det kan inte bara ha varit att det var så fruktansvärt stökigt här ;)

Jag mår bättre nu =) Känns bra!

Stesolid

Har tagit en stesolid för några minuter sen. Låg i sängen ett tag och vilade. Nu ska jag gå å röka sen ska jag gå å lägga mig igen. Försöka sova lite. Behöver det. Har fortfarande inte ätit något. Men det gör jag sen, när jag går upp.

D kommer och firar Midsommar med mig =)

Jepp, nu är det fixat och klart! Jättekul, verkligen =) Han kommer på midsommarafton vid lunchtid ungefär. Ser fram emot midsommarhelgen tillsammans med D. Vi kommer få kul, det är jag helt övertygad om. Skönt att få lite sällskap =) Då kan han och jag filosofera tillsammans...

Mamma här

Nu har mamma anlänt. Med MASSOR med mat(hallå liksom.. hur ska jag hinna äta upp allt?? har ingen lust att äta överhuvudtaget ju)

Det enda jag var intresserad av var ciggen ;)

Måste ringa fast.skötaren sen och be honom komma hit och döda de förbenade myrorna, som håller på att ta över mitt hem.. j-a pissmyror! Fast det är de ju inte - det är svartmyror ;)


Ännu en dag...

Somnade vid 04.30 tror jag.. hade tagit 2 propavan, men när jag pratade med D(låg då i sängen) så blev jag hungrig OCH pigg, så gick upp och fixade lite mat(bacon, ägg, lök och creme fraich med kryddor - GOTT).

Vaknade vid 10.30.. Blev lite förvånad för trodde faktiskt att jag skulle sova längre.. Men jag mår inte alls bra, idag heller =(

Har pratat med mamma och hon ska komma hit. Blir vansinnig på henne och hennes dumma frågor. Ibland undrar man om hon e född i farstun ;) Nämen, hon har LOVAT att hon INTE ska tjata eller komma med förmaningar. Gör hon det kommer jag få frispelet, känner det... Bad henne köpa cigg till mig oxå.

Näe, nu ska jag gå å röka.. igen..


To Max & Milja

Hi my Dear Friends,

Long time, no talk.. How are you? What's happening in your lives? I want to know everything.

I'm not feeling too good at the moment.. but tomorrow is another day and I will probably feel better in the morning when I have slept a thousand hours or so ;)

Me and A have separated and are most likely getting a divorce. The kids are staying with me for the moment. They will spend every other weekend with their dads. In August they will stay with their dad every other week. Right now T & N are staying with A. Coz it's a complete mess here and because I'm not feeling too well... But don't worry - everything is under control - I met my doctor today and got some new medicine.

So, what are you plans for the summer? I don't have any particular plans.. other than that I plan to have an excellent summer =)

It would be awesome to hear from you again!

I really hope that you guys are doing wonderful and that you are enjoying yourselves!!!

Lots of Love,

P


SISTA inlägget - jag lovar...

Eller man kanske inte ska lova sånt? Jag brukar inte vara så bra på att hålla saker jag lovar, när jag e Speedy... Nåja, ville bara säga Godnatt och TACK till alla er, Ni Mina Gulliga CyberFriends - Ni e för Söta och jag diggar Er Skarpt!!! STORT TACK för att ni lyser upp min tillvaro - vad hade Livet varit utan er? Nada!

*så håll om mig, släpp inte taget, om mig, släpp inte taget, e som förhäxad...*

The house from Hell

Yes.. My house has turned into a hellhouse.. It's a disaster... It's a complete mess... EVERYWHERE... And on top of that... Ants has made my house, THEIR house.. They are taking over my home.. How the heck to do I get rid of them? Do I need to call anticimex or what the heck do I do? Please help me... Not fun at all...

Maybe I will go to the kitchen and try to clean up a bit... Even though I'm not up to it... Aaaaah, this sucks - big time! Why do I have to feel like this???

Oh, well.. Tomorrow is another day. Another day with new opportunities...

Always have to look at the bright side of life.. Right? *hunch hunch know what i mean know what i mean*

I will say Goodnight to you folks now... I will probably NOT go to bed quite yet.. but sooon.. maybe.. we'll see...

Anyhow, I did survive the beer...


To my Dear Friend Danielle

Dear Danielle,

It was a long time since we saw each other now.. When was it? Millenium, wasn't it? I think it's about time that we see each other again.. Don't you agree?

I'm not feeling too good at the moment. Very Speedy Gonzales, to say the least... But Please! Don't worry - coz I know you DO - but Don't!!

I saw my doctor today and he gave me two prescriptions. One for my medicine(which I haven't taken in a very long time, but I have started again tonight) and one medicine called Stesolid - a medicine too calm me down. I took two tonight(stesolid).

How are you doing at your new job? Are you still enjoying it? I knew right away, that you would do excellent at that job!!! Just your kind of job - you're awesome - you know that, don't you?

I hope you know that I think of you often, even though I'm not always so good in keeping in touch.

So much that is going on, you know...

Give Billyboy a wet willie from me.. he he...

Lots of Love, Kisses & Misses

~*Your Pal 4ever*~


Rökdags!

Vad ska jag skriva om nu då? Pratar med P på msn nu.. Han e en trevlig prick =) Och gullig! He he.. Finns många gulliga killar "out there"...

Ja du.. vad hände mellan mig och Anton då? Det kan man ju fråga sig? Vi som var så lyckliga... Vi passade ju ihop också... Tyvärr klarade han inte min sjukdom så bra =( Men jag kan förstå att det inte är världens lättaste att leva med en människa som har en psykisk sjukdom. Det förstår jag gott. Vet ju hur knäpp jag blir...

Nåja, Livet går vidare och här är jag nu =)

Sommar, Sol å Koskit i hagen =)


ÖLDAGS

Näe, nu tar jag den där 3,5:an som står å väntar på mig i kylen... Kan ju inte vara så farligt, eller hur??

Polly!

Dags att komma till Oasen snart va?

;)

Och även dax för den där ölen SNART va??

Kram på Dig!

/Novisen


Ta en öl eller inte?

Ja, det är frågan... Läkare sa att jag inte fick "supa" - men en folköl är väl ändå inte att supa? Tog ju 2 stesolid för... ja, hur länge sen är det? Måste kolla mina inlägg...

Robby tyckte att jag kunde ta en folkis om jag drack den sakta... Men Älsklingen tyckte inte att jag skulle göra det... Just nu dricker jag saft, är bra mycker mer sugen på den där folkisen som står i kylen och bara väntar på att jag ska knäcka den...

***

Nils och Tim e ju hos Anton. Fick sms från Anton där han berättade att han köpt nya nappar till Nils men de hade Nils vägrat att ta, somnade utan.. *fniss* Han e envis den där lilla ungen =) Å ett riktigt charmtroll e han oxå! Tim oxå, förstås ! Men Nils, han e en riktig busunge... I helgen så skvallrade Tim och berättade att Nils hade slängt ut alla kläder som jag hängt upp på tork, på balkongen... Tack för det Nisse! Rakt ner i taggbuskarna... *hrmpf* Himla unge! =)


Pratat med chefen

Ringde till honom. Jag skickade nämligen ett mail till honom tidigare idag och berättade om min sjukdom. Skrev även instruktioner hur man ska göra lönerna och lite annat.

Han var oerhört tacksam för att jag förberett allting så bra. Han var även mycket förvånad att jag är manodepressiv. Han är en snäll människa. Dock har de inte skött min uppsägning speciellt snyggt... nåja, det är en annan historia.

Nu sitter jag och röker inne.. Not good! Nåja, får vädra ut ordentligt sen... hmm... jag som inte rökt på aslänge.. har till och med varit upp i varv utan att ha rökt.. det här är första gången på läääänge som jag börjar röka.. Jaja, spelar ingen roll.. jag vet ju att jag kan sluta sen, när jag vill. No probs!

Why does it hurt? Please explain, coz I don't understand.. Why does it rain? The sun is shining outside, but my heart is crying.. Why? Why does it hurt so bad? Please explain. I keep holding on.. can't let it go.. Please let it know.. Why does it rain? Why does it hurt?


Nätvärlden

Just nu känns det som att mina närmaste vänner finns i cyberrymden... Kan ju bero på att jag inte pratar med mina "gamla" kompisar så ofta heller. Men jag vet ju att de finns där, någonstans.. om jag behöver dem.. eller jag hoppas det iallafall.

Jag tycker internet är en briljant uppfinning - tänk så mycket trevligt folk det finns därute som man ALDRIG skulle ha träffats annars...

E det inte underbart, så säg? =)


Äckligt...

Gick upp alldeles nyss... kunde inte somna, trots 2 stesolid. Nåja, fick vila lite ialalfall. Har gjort mig en knäckmacka med älgkött på, dutti't va? Har bara ätit några tuggor sallad och några tuggor revbensspjäll idag, annars.

Det som e äckligt är att jag fått in myror... De leker röver i köket.. Usch å fy... Orkar inte städa.. fast det ser ut som helvetet här hemma... =(


16:56

Nu börjar jag känna av tabletten ordentligt.. plus att jag börjar känna mig hungrig.. ett gott tecken :) Ska nog se om jag kan stoppa i mig nåt innan jag går å lägger mig. Har bara ätit några tuggor sallad och revbensspjäll idag.

16:32

Tjopp!

Hemma igen... gick bra hos H-P. Jag sa att det kändes som jag ville bli inlagd, men han tyckte jag skulle börja med medicinen och att den har snabb effekt(Ergenyl Retard). Har alldeles nyss oxå tagit 1 stesolid, 5 mg. Tydligen inte den starkaste dosen, men ej heller den svagaste. Ska snart gå å lägga mig och vila... men inte riktigt.. Ska "bara" - först ;)

Har pratat med Laura, Mamma, Anton och Jimpa oxå.

Blev förresten sjukskriven veckan ut. Första gången i världshistorien ;) Han(H-P) frågade om jag ville det och det ville jag ju såklart...

Anton skulle egentligen åka till Västervik nu i midsommarhelgen men han har ställt in den för att det inte kändes bra å åka iväg.

Hmm... känns som steso'n börjar verka.. börjar känna mig dåsig i skallen...

Ska "bara" fixa lite till, sen så... till sängen - watch out - here I come ;)

Ta hand om er därute! Tänk på att imorgon är en ny dag och då är det också nya möjligheter.

Krrrrrrrram!


14:29

NU ska jag åka... Men ville bara säga att kommer det inga fler inlägg från mig idag så har jag blivit inlagd. Tänker säga att jag vill det. Behöver det, tror jag.

Kram på Er!


14:23

Nu ska jag sätta mig i bilen och köra till Sollentuna, till min läkare.

Wish me luck ;)


Kl.14:08

Undra hur länge det dröjer innan man känner av Lergigan-skiten? Känner ingen skillnad kan jag säga....

Kan inte kl. bli 15 så jag får träffa min läkare nångång... *suckar*


2005-06-20, kl.13.45

Kära Blogg,

Tog precis en Lergigan. Såhär dåligt som jag mår nu, kan jag inte ens minnas när jag gjorde sist.. Kl.15 har jag tid hos H-P. Det ska bli skönt. Så som det känns nu, skulle jag faktiskt vilja bli inlagd.

Inte så konstigt kanske, att jag mår som jag gör... jag menar, Anton flyttade 1 juni.. och för några veckor sen blev jag uppsagd.. på jävla pissgrunder..

Later...


2002-06-10

Mitt liv –so far- som Cherinne

*2002-06-10*
Jaha, så var man gift :) Har ju bara gått snart (om ca 22 minuter) 2 dygn sedan jag blev Fru Cherinne B. No more Fröken Cherinne Susanne Carlsson(eller alltså, Susanne har jag ju inte tagit bort, men Carlsson).

Jag mår inget vidare. Är jättehes, lite ont i halsen och täppt. Har nu sovit totalt 8 timmar de 3 senaste dygnen. Tog 2 propavan igår kväll men sov bara ca 4 timmar i alla fall..!! *SUCK* Javisst, självklart är jag uppvarvad fast ganska lugn ändå, om man kan säga så? ;-) Nämen, jag känner ju att jag är helt SLUT i kroppen och knoppen men ändå går ju hjärnan på högvarv. I morse vid ca 04.30-tiden tog jag bilen och körde till dygnet-runt-öppna apoteket inne i stan. Köpte Rinil Nässpray. Det är om man är pollenallergiker. Vad jag vet är jag inte det, men när jag pratade med prästen igår sa han(vi pratade på mobilen, på väg hem till Sthlm) att jag lät som jag var allergisk. Tänkte att det skadar ju inte att testa. Clarityn fick man i alla fall tydligen inte ta om man var gravid, viljet jag ju är :)


Pratade med mamma och pappa för ett litet tag sen. Pappa tyckte jag skulle sjukskriva mig och genast ta kontakt med vårdcentralen. Gjorde så, men deras telefoner skulle vara ur funktion hela dagen så får vänta tills imorgon. Ringde i alla fall till Försäkringskassan och sjukanmälde mig. Eller beställde blankett var det väl egentligen, närmare bestämt.


För en dryg halvtimme sen bad jag Anton att gå ut med Tim så att jag fick vila lite. Så nu är de två i någon park här i närheten. Tim var rätt ledsen. Ja, han har ju inte fått göra nåt direkt kul idag precis… Han följde med mig när jag skulle åka och lämna tillbaka brudklänningen. Mamma trampade ju på den så att det hade blivit hål i den. Fick betala 580 kronor för det, då tog hon bara betalt för själva tyget och ej arbetet. Hon var (ÄR) jättegullig och jag ska rekommendera henne till alla som ska gifta sig!! Klänningen var så HIMLA FIN och underbar å vacker å… ja, jag kände mig verkligen som en prinsessa i den. Jag fick MYCKET komplimanger för den och mitt utseende :=)Precis som det ska vara, med andra ord :)

Kl.17:33
Precis hemkommen från Solna Centrum. Hojjade dit. Först till en klockaffär och köpte en Swatch-klocka till Älsklingen, 560:-. Det är en 007-klocka. Swatch hade tydligen designat en klocka för varje film och den jag valde (vit) var för filmen ”Live and let die”. Tyckte det var ganska passande till Älsklingen, då han diggar Guns n’ Roses. Plus att den var snygg förstås!
Nu fick Anton ett utbrott igen. För att Tim hade sprutat ut all jordgubbsmjölk på golvet. Jag köpte nämligen en chokladmjölk och en jordgubbsmjölk på såna här små tetror.
Kl.19:15

Har legat på soffan ett tag. Kom precis från ett härligt skumbad (gjort på badsalt). Avnjöt badet tillsammans med en folköl (3,5:a). Ringde även Greta (farmor) och pratade lite. Pratade också med Martin. Nu känner jag mig redo för psyket eller nåt! Näe, inte riktigt, jag känner mig bara såå jävla trött, slut, färdig, helt sonkad helt enkelt!!! Nu funkar inte internet *grrrr*.. Jag som ville kolla mailen! Jaaa, jag är lite uppvarvad, men är det så himla konstigt då!? Hallå! Jag har sovit 8 timmar (MAX) de tre senaste dygnen.

Köpte även två par shorts till Anton på H & M. Han behövde nämligen nya. Köpte ett par nya mammabyxor, vita och en aprikos mammatop, också det på Hennes. Thank God for Hennes ;-)
När jag var i centrum ringde jag Karin, Tanjas kompis som har jobbat som frisörska. Frågade henne om hon hade lust att klippa mig. Det hade hon, men visste inte om hon hade tid den här veckan. Nu när jag är gift och fick min fina frisyr tänkte jag klippa av mig mitt långa hår… JA, det har faktiskt blivit rätt långt nu :) Men jag har ju typ JÄMT tofs och vad är det då för meningen med att ha långt hår?? Trivs bättre kort hår också, så… Snart ryker det :) Hi hi… *KUL*
Innan jag hojjade till centrum ringde jag till Mia S. Hon som har radhusfyran i Upplands Väsby, som vi flyttar till på lördag. Hon frågade om vi ville ha hennes plastbord med tre stolar till. Självklart vill vi det! Jag erbjöd mig till och med att betala för dem, men hon skrattade och sa att de hade hon köpt –89 så det ville hon absolut inte :)
GOD NATT för idag, kära dagbok… eller vad du nu är :)
~        ~        ~        ~        ~        ~        ~        ~
2002-06-11
Kl.03:19
Vaknade alldeles nyss. Ingen förbättring i näsan. Fastän jag sprutade med nässpray så hände ingenting… eller jo, vänta! Det blev visst bättre nu :) Sorry, här sitter jag å ljuger ;-)
Känner mig lite groggy, som vanligt… Jag tog ju två sömnisar igår kväll. Ganska tidigt på kvällen om jag inte minns helt fel, vid 20? Njaä, det var nog lite senare ändå… Kanske mellan 20-21. Det kanske inte är så superviktigt att veta den exakta tidpunkten…
Idag har jag lite att göra… Eftersom Tim ska gå på dagis idag (den här veckan blir det bara idag och på torsdag, hade nämligen ändrat till 15 h/veckan fr.o.m juni så.. Men på torsdag blir ju således hans sista dag på Solens Förskola, avdelning Bladet. Lite sorgligt är det allt! De har varit jättebra där, tycker jag :)


Forts.. 2002-06-11
Jag ska söka dagisplats åt honom på det dagiset som ligger närmast, Blomman, tror jag Anton sa att det hette! Sen får vi se om jag får en plats och i så fall om jag tar den eller om han ska få vara hemma med mig och Nils.
För övrigt har jag en jättemage. Såhär stor mage hade jag definitivt inte när jag väntade Tim.. naä, verkligen INTE(med eftertryck ;-)).


Undra hur mycket bröllopsfesten med allting kostade egentligen? Jag ska skriva ner sen alla de utgifter som jag har papper på, dvs kvitton :) Mamma och Pappa har inte fått fakturan från festlokalen än! Jag är allt lite nyfiken på den :) Mamma och Pappa ska ju även betala häst och vagn’en. Det kostade 2.300.


Jaha, vad ska jag prata om nu då? Hmm, låt mig tänka… Jo, kan ju berätta om min senaste idé *fniss*… När vi satt i bilen på väg hem satt jag och filosoferade för mig själv… Kom på att jag skulle kunna tänka mig att flytta till vårt hus i Tranden och bo där en säsong, dvs t.ex. jan-maj. Anders tyckte inte det var en sån realistisk idé, men det tycker jag :) Han skulle utan problem kunna åka hem varannan helg för att ha Jimmy. Han skulle kunna ha honom hemma hos mina föräldrar, no problems… Eller säger jag ja ;-) Nämen, jag har svårt att tro att de skulle säga ‘nej’ till en sådan god sak :)


Igår när jag for runt på olika ställen så berättade jag att jag gift mig och visade stolt upp ringen :) Det känns jättebra och superkul att ha gift sig! Dessutom med Den Riktigt Mannen i Mitt Liv!  *ve å fasa*, tänk om jag gift mig med Martin.. tur att jag inte gjorde det. Han var ju på mig  och VILLE att vi skulle göra det. Men jag hade alltid en massa bra anledningar att komma med, varför vi skulle vänta… Visste ju rätt tidigt att – det här kommer ALDRIG hålla – livet ut. Sen att jag inte skulle palla längre än ca 1 år och 2,5 månad är ju en annan sak. Trodde nog att vi skulle vara tillsammans i några år… men så blev det visst inte! Nope, man vet inte alltid vad livet har att erbjuda från spännande ryggsäck.


Jaha, så – hur mår du Cherinne, Cherinne Susanne B? Hi hi, jag köpte ju lite grejer igår så fick skriva min namnteckning ca 3 gånger (eller var det fler..??) , men faktum är att det faktiskt blev den gamla vanliga, tråkiga… Första gången tänkte jag inte ens på det utan skrev glatt min coola Cherinne Carlsson-namnteckning. Men jag var ju faktiskt tvungen att använda den eftersom jag inte har bytt ut några av kreditkorten än :)

Se där – ännu fler telefonsamtal om jag nu så vill :) För att skaffa nya kort alltså :)
På morgonen var jag ju till vår närbutik där de har det mesta. Anton vill inte gå till indiern-affären (som har öppet till 22 varje dag) för han tycker inte de är speciellt trevliga där. Hur som helst, då köpte jag ett gäng tidningar… *suck*, att man aldrig lär sig.. fast faktum är att det är bara tidningar som vi kan ha nytta av, det är olika Hem-inredningstidningar och så Föräldrar och Barn förstås ;-)

Igår kväll föreslog jag att vi skulle kolla på videofilmen från bröllopet. Henry filmade inne i kyrkan. Det var jättekul att se :) *HÄFTIGT VÄRRE* kan man lugnt säga :) Men somnade innan det var klart(alltså, inte Henry *fniss*, utan jag :)). Kände mig som jag hade knark i kroppen.. eller det var nog en dum liknelse eftersom allt jag tagit i knarkväg, är, att ha rökt en haschcigarett och delade den då med Anna(plus Mira, plus turkarna..?? Kommer faktiskt ej ihåg, jag har ju ett bedrövligt dåligt minne *trist*). Plus att jag samtidigt var “under the influence of alcohol”, så vet inte om det lilla jag kände var haschciggen eller alkoholen. Spelar mindre roll, eftersom jag inte är så nyfiken på att pröva igen (det här var väl när jag var en sisådär 18 eller nåt…). Fast, jag hade ju faktiskt knark i kroppen, hade ju tagit 2 sömnisar.


Nu e klockan 03:44 och jag tar en liten paus i skrivandet, later gator!
Hej igen! Det blev inte så superlångt uppehåll :) Klockan är nu nämligen 04:23. Hopplöst att försöka somna :( Det känns som att det växer i näsan när jag ligger ner… Snorberget alltså! Det liksom förökar sig därinne när jag ligger ner… Inte kul! Kan inte ens minnas när jag var såhär sjuk! Fast jag är ju i och för sig inte SÅ sjuk i den bemärkelsen att jag t.ex. har feber, för det är jag förskonad ifrån :) Igår tänkte jag ta tempen men det var svårt att hålla den stilla i munnen när jag var tvungen att ha munnen öppen för att kunna andas någorlund normalt :-/ Den stannade i alla fall på 36,2 – sen gav jag upp. Kanske ska ta och testa med den andra tempen istället, den som man har i rumpan eller 10 minuter under armen. Japp! Så får det bli :)
Sådärja J Nu sitter tempen på plats, fint å stilla i vänstra armålan ;-)

05:01
Nää, det går inte att somna om. Nu ska jag gå till köket och skrapa mina två Triss-lotter och två tio-lotter som jag köpte igår förmiddag.
Hade nästan glömt bort att Mandy och Sofie kommer hit idag. Kom på det alldeles nyss! Köpte nämligen en topp och shorts i den begagnade babyklädesaffären här på Råsundavägen. De var jättesöta! Och tydligen inhandlade i USA, i Disney-affären så det lär ju knappast krylla av småtjejer som kommer ha samma kläder. Nalle Puh var med på toppen också!
Nu är klockan 05:30 och jag har bestämt mig för att ge mig ut på ännu en barmhärtighetsfärd! (som jag gjorde tidigt igår morse, fast då var klockan bara ca 04.30-05-nånting… Jag berättar mera sen! Gotta go! Gotta catch ‘em!


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Hej å hå... Ingen aning om hur det här går till.. Nåja, ser fram emot det iallafall =)

Cherinne heter jag och är 33 år gammal. Jag är manodepressiv så en del kommer väl handla om det, antar jag...

Kram

Cherinne


hits