Fan, vad jag hatar det =(

Bara för att jag skrytit om det, så hände det förstås... alldeles nyss..  kräktes.. ett bloss för mycket, sprang in på toa.. nu fanns det ju en del å kräkas också.. gjorde sallad inatt när jag pratade med Digi - skitgod blev den förresten och åt som jag aldrig sett mat förut ;)

Fick i mig en liten paprikabit här på morgonen också... Näe, fy - fan, alltså.. vad jag hatar å kräkas.. magen vänder sig ut å in å... ja, ni vet ;)

 

Nu har jag tvättid snart, ska se om det finns något som jag vill ha med mig som ska tvättas... om det går att hitta här i röran...

 

Sen vill jag ååååka... men klockan lär väl bli en hel del innan jag kommer iväg, gissar jag.. =(

 

Det blir ju ett stort projekt att ta sig in i stugan i A iallafall. Först måste jag klättra upp på plåttaket och ta bort hinken som sitter på skorstenen. Sedan ta fram en kofot som behövs för att kunna låsa upp dörren.. ja, vi får väl se om jag klarar av det - annars åker jag till andra stugan ;)


Så var den här dagen till ända...

La mig för sent inatt, blev vid 04.. somnade vid 05 tror jag... tog inga sömnisar eftersom kl. var för mycket... vaknade till nångång oxå, tror jag.. vaknade sen 10.30 och pang, upp på en gång! Oh, no, uppvarvad igen.. suck! Nåja, inte så farligt...

Tänkte först att jag skulle åka in till jobbet INNAN läkarbesöket kl.14 men sen bestämde jag att jag skulle till jobbet efter läkaren. Var lite smartare, kunde jag ta det lugnt hemma först...

Var på chatten som vanligt å kollade runt lite som jag brukar.. ;)

H-P tyckte det lät bra att jag skulle åka till Landet. Vi sa inget nytt direkt. Jag vet ju själv vad som är bäst för mig... för att jag ska bli bra igen... nu längtar jag verkligen bort härifrån, till Lugnet och det är verkligen A(=fäbodstugan, Landet med stort 'L').

Kom till jobbet vid 15-nånting... det var bara chefen och Jonte där. Jag å chefen gick ut och chefen gick till Mäkten å handlade ett Lilla Menyn till mig. Jag fick i mig pommes'en. Sen hade vi ett långt snack om allting. Fick svar på  mina frågor och han berättade lite mer vad som låg bakom min uppsägning. Jag sa också att jag var besviken på T, som inte ens skickat ett mail sedan han fått reda på min sjukdom. Chefen sa att han är oerhört konflikträdd. Men hallå! Vi har känt varandra i 1 år och han kan inte ens skicka ett mail där han skriver *kram* eller vad som helst? Nåja, hans problem...

Sedan gick vi in och gjorde julilönerna. Det blir en trevlig lön för mig i juli ;) eftersom jag kommer få semesterpengar :O)

Nu ska jag säga godnatt på NL och stänga av datorn, ta 2 sömnisar och hoppas på att få sova läääänge imorgon....

Imorgon ska jag försöka röja så gott det går här.. packa, tvätta lite kanske... köra en diskmaskin.. å lite sånt ;)

Barnen kommer hem på söndag och jag kommer oxå hem på söndag eller eventuellt på lördag. Beror på när papporna tänker lämna barnen.




Everybody hurts

...med R.E.M. lyssnar jag på just nu. Passar fint in på  min sinnesstämning just nu.

 

Har iallafall grillat ikväll... den där förbenade flintasteken var inte klar förrän 23..!! Grillen ville inte sluta brinna/glöda som f-n.. Då hade jag grillat klart fläskkarrébitarna flera timmar tidigare ;)

 

Så, idag har jag iallafall ätit lite blomkålssoppa(vid Fjärilshuset om jag inte berättat det innan) åsså en liten bit flintastek med pommes, 2 kalla champisar(grillade, men de hade ju som sagt blivit klara lååångt innan flintan) och bea-sås.

 

Nu sitter jag på Nattliv-chatten å känner mig deppig.... har tagit mig en öl... pripps light 3,5. Har varvat med ICA's Cola light oxå, så inte bara öl ;)


Nu e jag solo!

Jepp, nu sitter Tronic på väg hem och jag sitter här å dricker folköl...

 

Har iallafall ätit LITE idag - vad har jag ätit förresten? Jo, blomkålssoppa vid fjärsilshuset. Jag å Tronic åkte en sväng till Hagaparken och spelade lite Texas hold 'em å jag spöade förstås skiten ur honom ;) (He he, å jag ljuger som en häst travar)

 

TACK Tronic för en mycket trevlig helg! Förlåt att jag e som jag e... men e ju lite låg nu, som du vet.. Kändes iallafall skönt att jag fick sova 10 timmar inatt.

 

Ska försöka grilla sedan. Har köpt en flintastek och några fläskkarre-bitar. Känns onödigt å starta igång grillen för BARA en bit kött. Äääälskar ju grillat så då kanske man kan få i sig lite mer, senare...

 

Har även börjat tvätta lite. Men orkar bara tvätta en del. Tvättar resten på tisdag.


Godnatt snart

Kom hem alldeles nyss. Åkte kommunalt till stan och hämtade bilen, åkte till Kista och såg Mr. & Mrs. Smith. Den var riktigt bra :O)

 

Innan den åt jag sushi, fick i mig lite soppa och 4 sushibitar, sen blev jag deppig och gick ut å rökte. Hade fått en liten kycklingbit hos grannarna. På bion käkade jag en massa popcorn, så en del har jag ätit idag iallafall...

 

Nu har jag tagit 2 propavan och imorgon hoppas jag på att få sova lääänge... *håll tummarna*

 

Tidigare idag så spelade Tronic och jag lite basket på den lilla planen på baksidan. Det är bara en korg och den är egentligen alldeles för låg. Spelade bl.a one mot one å jag vann med 5-1, men Jocke vann i 21 med 2 poäng =) Det var skoj å spela lite basket igen!! Var ju ett tag sen nu...

 

Tronics tåg går vid 14 imorgon. Vi får se när vi vaknar imorgon och vad som händer.. kanske vi bara stannar hemma, eller vaknar vi vid hyfsad tid och det är fint väder kanske vi åker till Hagaparken. Den som lever får se, som jag brukar säga.


2 stesolid

Igår försökte jag somna på 1 stesolid när vi kom hem efter ha lämnat barnen på dagis, men icke =( Tog det lugnt hela dagen... Hämtade barnen och tömde alla deras lådor. Lina, Laila och Titti hade fått sina presenter på morgonen och de blev så nöjda så =)

 

På vägen hem från dagis åkte vi till Mc Donald's och tog med oss mat hem. Jag hade förresten ätit en varm macka INNAN 12. Rekord... ja, alltså att ha ätit nåt så tidigt.. Fick i mig 1 påse pommes frites. Drack 1 2,8.

 

Lämnade Tim hos Maja(Martin var på väg hem) någon gång innan 19. Sen bar det av till Anton och i bilen sa Nils att han ville inte till pappa. Han var väldigt pluttig. Anton lagade mat så vi fick gå upp så även han fick träffa Anton ;) Var ju även en del grejer att bära eftersom han ska ha honom 1 vecka. Josef kommer på söndag och de åker då till norröver.

 

Sedan åkte vi till jobbet och parkerade bilen där. Träffade Polly. Vi gick till Caliente och käkade goda tapas. First time for Tronic ;) He he, dags att vidga vyerna lite Tronic *he he*

 

Efter det gick vi till en pub och drack lite till. Men där fick jag ju springa ut för att ringa. Min telefon ringer och det är Micke!! Blev smått förvånad, det var jag inte alls beredd på. Han har ju hållt sig borta från nätet ett tag, haft semester plus att han inte mått helt 100. Det var skoj å prata med honom!! =)

 

Vet inte när vi somnade igår, kom iallafall hem vid 00.30. Ringde då Digi och pratade en sväng, även Tronic. Jag kände mig helt slut... Tror vi somnade nångång mellan 02-02.-30. Vaknade 09 i morse. Efter ett tag gick jag upp och tog 2 stesolid men hjälpte det tror ni? Nähäpp =(

Gick upp till Corinne och pratade ett bra tag, rökte å drack vatten å gullade med hennes lilla plutt.

 

Nu ska jag försöka sova lite.


Så var den här dagen slut snart...

Idag åt jag för första gången vid 21-tiden.. å det blev en påse chips, nja, inte riktigt hela påsen fick jag i mig. Sedan bad jag Tronic värma på lite mat till mig så åt jag det också.

 

I morse när barnen vaknade var jag helt sänkt... Kom iallafall till dagis vid 09-tiden. När jag kom hem så la jag mig igen och somnade sött... Vaknade efter 13 nånting.. blev helt chockad att klockan var så mycket. Hann inte så mycket, hade ju tänkt röja köket åtminstone eftersom Tronic skulle komma.


Hämtade barnen på dagis vid 15-tiden å vi var på Centralen vid 15.30-tiden. Gick till Pressbyrån och de fick välja vad de ville ha. Först skulle Nils ha godis och Theo valde en pokemontidning. Då skulle Nils ha en likadan. Tronics tåg kom in 15.53 och så visar det sig att han köpt exakt likadan tidning till barnen =) He he... så det kan gå! Plus nån annan liten grej med några små gubbar i. Han är snäll han =) Tim var kissnödig men ville inte kissa utanför Centralen.

Sedan säger han i bilen att han måste kissa så vi svänger av vid Hagaparken och han får kissa.

 

Lämnar Tronics packning och så måste vi till ICA för att inhandla lite mjölk å grejer. Lämnar Tim hos Mia & Ted, men Nils vill följa med så vi åker till ICA. Sen leker Tim med Olle och Ivar. Nils e hemma å jag lånar Mia & Teds micro(eftersom micron var Anton's hade han tagit med sig den) och värmer upp middagen från gårdagen. Nils äter bara ris och Tim äter senare. Sedan får Nils dumle-klubba. Jag tar folköl för jag känner mig ganska uppjagad...

 

Nu har det gått lite tid och jag har varit duktig å röjt diskbänken *känner mig stolt och duktig* ;)

 

Godnatt Gott Folk =)


hits