Så var den här dagen till ända...

La mig för sent inatt, blev vid 04.. somnade vid 05 tror jag... tog inga sömnisar eftersom kl. var för mycket... vaknade till nångång oxå, tror jag.. vaknade sen 10.30 och pang, upp på en gång! Oh, no, uppvarvad igen.. suck! Nåja, inte så farligt...

Tänkte först att jag skulle åka in till jobbet INNAN läkarbesöket kl.14 men sen bestämde jag att jag skulle till jobbet efter läkaren. Var lite smartare, kunde jag ta det lugnt hemma först...

Var på chatten som vanligt å kollade runt lite som jag brukar.. ;)

H-P tyckte det lät bra att jag skulle åka till Landet. Vi sa inget nytt direkt. Jag vet ju själv vad som är bäst för mig... för att jag ska bli bra igen... nu längtar jag verkligen bort härifrån, till Lugnet och det är verkligen A(=fäbodstugan, Landet med stort 'L').

Kom till jobbet vid 15-nånting... det var bara chefen och Jonte där. Jag å chefen gick ut och chefen gick till Mäkten å handlade ett Lilla Menyn till mig. Jag fick i mig pommes'en. Sen hade vi ett långt snack om allting. Fick svar på  mina frågor och han berättade lite mer vad som låg bakom min uppsägning. Jag sa också att jag var besviken på T, som inte ens skickat ett mail sedan han fått reda på min sjukdom. Chefen sa att han är oerhört konflikträdd. Men hallå! Vi har känt varandra i 1 år och han kan inte ens skicka ett mail där han skriver *kram* eller vad som helst? Nåja, hans problem...

Sedan gick vi in och gjorde julilönerna. Det blir en trevlig lön för mig i juli ;) eftersom jag kommer få semesterpengar :O)

Nu ska jag säga godnatt på NL och stänga av datorn, ta 2 sömnisar och hoppas på att få sova läääänge imorgon....

Imorgon ska jag försöka röja så gott det går här.. packa, tvätta lite kanske... köra en diskmaskin.. å lite sånt ;)

Barnen kommer hem på söndag och jag kommer oxå hem på söndag eller eventuellt på lördag. Beror på när papporna tänker lämna barnen.




Kommentarer:
Postat av: pml

Låter som det blir en skön vecka på landet i alla fall! Jag ska ju själv ha semester från datorn lite senare. Mitt störtsa problem tror jag mest är att se till att allt snurrar medan jag är borta, fast det löser sig nog.

Postat av: Nova

Här kommer ett jättesent svar - men jag tänkte att jag skulle vara duktig å svara på alla som varit snälla å skrivit kommentarer till mig ;)

2005-08-01 @ 01:32:39

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits