Sol, tvätt, Trollis, Maja & Saga

Lämnade barnen på dagis vid 09. Sen hem å glo/skriva lite på datorn... solade lite... men sedan gick solen i moln och det blev kallt. Hade tvättstugan 13-16.

Trollis ringde och var i närheten så han kom förbi... vi var uppe och fikade hos grannen G.. sen hängde Trollis med till dagis och hämtade barnen. Vi fick även med oss Isak hem. Tim var alldeles till sig när Trollis började trolla. Han fick aldrig nog.

Men till slut var Trollis tvungen att åka och Tim blev jätteupprörd för att han hade dragit... jag lugnade honom med att säga att han säkert kommer hälsa på fler gånger :)

Vid 18 kom Maja & Saga - så härligt att träffa dem igen!! Var ju 100 år sen vi sågs sist... de hade med sig pommes och fläskkotletter som vi grillade... gjorde tsatziki till. De åkte vid 20.30 och det var verkligen skitkul att snacka en massa skit med Maja!! Saga och Tim hade en massa kul oxå, härligt =)

* I LOVE YOU MAJA *

Idag har jag hitills rökt 31 cigg... jag som trodde det var mycket mindre än så.. Men mår bra nu iallafall :)

Jesse & Snobben

Jesse  - Jag vet vad han heter ;-)) Jepp, allt e topp med mig! Hur e det själv!?

***

Snobben - He he... härligt å höra att du oxå har kul =D Men nu e du väl bara bakis kanske!? ;-) Nuss & Klem till dig Skrulla =D Jag är jätteglad att vi har börjat lära känna varandra - Du e en toppentjej och jag hoppas vi kommer hålla kontakten!!!




Olycksfågel & Fredagkvällen

Idag har Anton varit på Skansen med Nils & J och C, T & deras lilla dotter. När de ska åka från Skansen så drar han igen bildörren och Nils fastnar med högertummen... Snacka om otur! Två fingrar inom loppet av... ja, det var väl i fredags han klämde fingret på vagnen?

Förhoppningsvis är det inte så allvarligt.. vi får väl se om  han vaknar inatt och har ont. Han fick en supp tidigare ikväll innan A åkte hem igen.

Jag och Nils var på VC på måndagen och det var ingen fara... vi skulle avvakta och han verkar ha så ont av det så det var ju bra!

***

I tor.kväll fick jag ett meddelande på sd från en kille som heter Jesse, som jag har haft en del kontakt med tidigare. Han undrade om jag ville komma på en fest, på en terrass. Nåväl, jag skickade ett svar att jag gärna kom och frågade om jag fick ta med någon. Det fick jag, men som jag misstänkte så fick jag inte med mig någon.

Hängde på A när han kom för att hämta Nils, till S, och var hos mamma tills det var dags att bege sig in mot Söders höjder.(far hade åkt till Dalarna)

Kom väl dit vid 21-tiden... Förfesten var på Svenne's terrass och vi var ett gäng killar och tjejer. Senare drog vi till Kvarnen och när Kvarnen stängde drog jag och Jesse till Patricia. Dit kom även 2 av tjejerna som varit  med på förfesen. Hade en jättekul kväll!! Det behövde jag verkligen... mådde mycket bättre när jag vaknade på lör.morgon. Det är inte första gången jag mår bättre efter tagit mig en rejäl "fylla". Fast fylla och fylla... jag var inte precis plakat, men påverkad var jag allt ;-)

Snobben

Ja, det var en trevlig prommis - men vi gick inte så långt, vi gick till en lekplats bortanför där dagis leker. Men det var väldigt mörka moln på himlen så vi gick tillbaka efter en stund.

Ja, jag är avis på dig som har hund! Älskar hundar och har önskat mig en, sen jag kunde skriva 'HUND' - sen 5-årsåldern cirka.. Då stod det överst på önskelistan. Vad är det för ras du har nu igen? Mina favvisraser är: Berner sennen, schäfer & rottweiler. Föredrar stora hundar. Har för mig att du har en lite mindre variant.. =)

Har du ridit nångång? Det är också en skön känsla om man 'mår dåligt'. Då är det bara du, hästen och naturen. Så härligt =)

*KLEM*

Mat och prommis

Nu ska jag gå över till grannen och få mig lite mat. Sedan ska jag hänga med dem ut på en promenad. Det blir nog nice =)

Förbannad!

...eller okej, nu har jag lugnat ner mig så nu är jag bara lite upprörd.

Tim's farmor ringde för ett tag sedan. Pratade ju med henne igår och då  hade M & M varit där i fre.kväll och hälsat på, så Tim fick träffa sin nya lillebror.

Hur som helst, Tim var kvar hos farmor... och han har alltså inte varit hos M NÅGONITNG i helgen. Och skulle tydligen inte vara där idag heller... M håller på med sin examen och det vore ju så tråkigt om han inte skulle klara den....

Anton frågade mig tidigare om vi kunde byta helg så Kristi Himmelfärdshelgen ska barnen vara hemma hos mig och sen får papporna ha pojkarna ha dem 2 helger på raken.

Vilket alltså betyder att Tim inte kommer träffa sin pappa på 3 veckor nu...

SUCK, säger jag bara.....

Nettis & Snobben

Hej igen Nettis!=)

Nu mår jag faktiskt mycket bättre.... och jag tror INTE jag kommer upp i 2 paket idag...

He he... well, blir det bara några cigg och du kan låta bli de sedan så gör det väl inget, eller hur?

Jag hoppas verkligen att du mår bättre och att medicinen funkar för dig :)

Vore jätteskoj att komma och hälsa på er och ta en sväng till parken med er!!! Ska vi bestämma ett prel.datum redan nu? Säg när det passar er, jag e ju "mellan två jobb" så för mig spelar det inte så stor roll.. kan när som helst - i princip ;)

*kram*

****

Hei Skrulla =)

Jag försöker alltid se saker och ting på den ljusa sidan =) Jag mår jättemycket bättre nu, även om det inte är helt bra, men som sagt, mycket bättre... Ang. min utekväll ska jag skriva ett inlägg om det senare - hade hur som helst hur kul som helst =D

Glad i deg med, vet du =) *nuss å klem*

Watchlar & Brutus

Watchlar! Väntar med spänning på hyllningsdikten till mig ;-)) Vet redan nu att den kommer bli grymt bra eftersom du är så duktig med sånt =) Och du är även bra på att göra mig glad :-)

Tror att du skojar när du undrar om sd är Sverigedemokraterna... he he... Jag hatar politik, vet du ju ;-)

***

Brutus! Ja, idag mår jag nog lite bättre... Har till och med ÄTIT idag... de senaste dagarna har jag ju inte ätit förrän sent på kvällen. 46 cigg är mycket det också, det vet jag... Känner att jag blir alldeles utmattad av att bara gå en sväng...

Status

Igår rökte jag 'bara' 46 cigg, och det var under en längre tid också, så framsteg ;-)

Idag har jag också ätit faktiskt - 2 fläskkarre och det lilla av salladen som var kvar, tzatsiki....

Men skitseg känner jag mig.. låg och vilade ett tag här för ett tag sedan. Nu ska jag fortsätta bygga Nils Exo Force-krigare, grannen byggde ju klart den igår men den gick sönder inatt.

Glass, mat & zyprexa

Tog precis den där sugtabletten, zyprexa.. så måste stänga av här alldeles strax. Sen ska jag ta det där andra också, Theralen... och proppisar.

Nils har varit vaken ett tag... vaknade och var såklart glad att hans kära krigare stod vid fotändan av sängen. Grannen var snäll och byggde klart den, det var tydligen fel i beskrivningen - skönt å höra! Eftersom jag blev smått förvirrad då jag var helt säker på att jag byggt rätt men sen när man kollade beskrivningen var det ändå något som inte stämde. Känner mig faktiskt ganska nöjd med att till och med jag - Teknikens missfoster - klarar av såna svåra grejer ;-))

Men sen blev det stora floder av tårar då hans kära lego-gubbe ramlade i golvet och givetvis gick i bitar.... sen började vi prata om hans finger och han ville åka till sjukhuset. Jag ringde sjukvårdsupplysningen och kom överens om att vi åker till VC imorgon istället. Det är svullet och han kan inte räta ut det hela och ej heller böja det helt. Han fick en supp och det var ju inte poppis... men sen åt han glass i sängen och jag åt fläskkarre, sallad och tzatsiki(från M's och min middag igår).

Goodnight, where ever you are....

Mina nya mediciner

http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=19630202000034&DocTypeID=7&UserTypeID=2

-Det var den dyra.....



http://www.fass.se/LIF/produktfakta/artikel_produkt.jsp?NplID=20000203000054&DocTypeID=7&UserTypeID=2

Watchlar

Du e säkert här å lurkar någonstans... Skulle inte förvåna mig på en fläck! Så kom igen nu, skriv nåt snällt och gulligt till mig, jag behöver det... Vet ju att du tycker om mig.... Iallafall LITE... Långt därinne någonstans.. Om du känner efter riktigt länge så... jomen, eller??? *snufs snufs*

Det är ju DU OCH JAG ju!!! Forever n' ever............ ;-))

Harry, min Harry....

...du e bara bäst! Do I need to say any more?

.................NÖJD nu eller!? =D

Till Söta Trollis!

Hoppas du har det trevligt ikväll på din KTH-middag =) Hoppas inte du blev allt för ledsen igårkväll när jag först sa "jomenvisst, kom hit" och sen ringde upp och sa att det nog inte var så bra.... jag tänker ju inte helt klart när jag e "såhär".... och det var faktiskt tur att Matte var här och tog tillbaka mig till verkligheten... annars hade säkert du och jag suttit uppe hela natten och pratat... och visst! Det hade varit asroligt och allt så... men inte så himla bra för min hälsa.

Jag känner nu att det e på tiden att det borde bli bättre....

..men ikväll ska jag ju prova min nya dundermedicin - så det blir säkert bra =)

Jag menar - betalar man miljontals med kronor för en medicin så måste den tamejfan vara bra också, eller hur!?

STOR KRAM till Dig - Toppenkillen, som har trollat bort mig......

Till Mamma & Pappa

STORT TACK för Ni finns - och för att Ni finns för mig, när jag behöver det....

...jag VET att jag är den mest hopplösa dottern som går på denna jord, he he....

Jag älskar Er!!!

Mamma - Jag är superduperglad för Din skull!!! STORT GRATTIS till nya jobbet!!!! DU ÄR BÄST!!!! Du är värd miljoner rosor och lite till! Eller var det liljor? ;-)

~Massor med Pussar & Kramar~
      från Er Hopplösa Dotter

HURRA FÖR PRIMME!!!

Som fyller 5 år idag!!! Min kära, söta, goa, charmiga, glada brorsson!!

~I LOVE YOU PRIMME!!!!~

STORT TACK vill jag också säga, till min Kära Lillebror å hans tjej som alltid ställer upp, när stormen viner.... *PUSS Å KRAM*

Mini!

Jag är jätteglad att jag har träffat Dig... Du har blivit en av mina Bästa Vänner! Du e toppen och jag hoppas du får till det med Sandra ;-))

Puss å Kram!

Matte & Brutus

Matte - Du är en riktig lustigkurre du! Att du inte orkar? *ppfffft* Det är bara helt enkelt så att jag inte tilltalar dig, på DET sättet =) Och det är jag lika glad för, eftersom jag tycker du är en toppenkille på alla sätt och vis(tjatar jag?) och är skitglad att jag hittade dig på sd - hmm... näe, nu flamsar jag... det jag försöker säga är att jag är mucho happy att vi har blivit Vänner. Vänner som Du växer inte i kohagarna, precis... *kram*

***

Brutus - Din gamle häst ;-) Bättre än så kan du!!! Hade hoppats på att du skulle skälla lite på mig eller bara... ja, berätta hur snygg och intelligent jag är... Eller NÅT *ha ha* =) Och det där med tidningarna... så sant, så sant... Se här bara :

http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,823586,00.html

So, be aware... you never know what's waiting for you round the corner ;-)) Kram på Dig Charmis!!

H-P om DD

Glömde berätta vad H-P's första kommentar var, när jag berättade om det som var droppen... dvs ang. DD.. den där veckan när han skulle komma på onsdag, sen torsdag, sen fredag och sen skulle han ju komma på lördag - och det var ju helt säkert!!! Jodå, det kunde jag lita på. "jag tror det inte förrän jag ser dig här", sa ju jag. Men trodde ändå lite på det eftersom  han skulle leverera "nåt" till Knivsta.

Hur som helst H-P sa efter jag berättat det där om Italien och att han inte hörde av sig trots att han hade sagt att han skulle ringa om "några timmar"...

-Han kunde inte göra slut.

Näe, en feg jävla, stor egoist är vad han är!

Och jag, blåögd och godtrogen som jag är, gick på hela jävla skiten... Jag är ändå glad att det tog slut så fort som det ändå gjorde. Hade ju varit fan så mycket jobbigare om det hade hänt månader framåt i tiden.

Men det är faktiskt synd om honom för han mår säkert jättedåligt nu. Ont i ryggen, revbenen och hans brutna arm. Ja, jag gråter mig till sömns om kvällarna eftersom jag vet att han lider så.........

Stesolid och alkohol

Berättade för H-P att jag tagit några stesolid...... Han: Men det är inget bra när du dricker öl.
Jag: Jaha, vad händer då'ra?
Han: Du kan sluta andas.
Ojdå, liksom.......... Nåja, jag andas ju nu iallafall =D

................men ska prova min nya medicin ikväll när jag lagt Nils - so, no more stesolid for the moment =)

Jag menar, om en medicin e SÅ JÄVLA DYR som den där Theralen'en är, så MÅSTE den ju bara vara bra, eller hur? =) kommer inte ihåg om jag sa det, men en biverkning på den är att den ger hungerkänslor och det är ju bra, för mig, nu...

...jag har bara gått ner 2 kg och det var ju lite synd, annars är det ju rätt praktiskt att vara uppvarvad och få gå ner några kilon på  köpet :) Nåja, det blir vassen för mig i sommar ändå =D

Glömde berätta om olyckan....

..när Nils och jag e på stationen för att vänta på tåget så håller han på att pilla på vagnen, själva grejen där man ändrar läge på vagnen(finns bara 2 lägen, sitt eller lite "ligg")... sen fastnar han med fingret och jag får först inte bort fingret.. Han blev jätteledsen och grät hela vägen till vi var framme. Han fick plåster som jag hade i plånboken, men det var ingen blodutgjutelse. Men fingret är helt klart svullet och han sa att han fortfarande ont. Vi pratade om det och han ville åka till sjukhuset. Men nu har vi kommit fram till att vi inte ska åka iallafall för han har bara lite ont. Det gick väl över nu när vi håller på å bygger ;-)

Nettis & Snobben

Nettis - Ja du... först när jag räknade fick jag det till 39 och då tyckte jag det var lite konstigt, för jag trodde jag hade rökt mer - men sen hittade jag ett till paket och då fick jag det till 50... Kan ju säga att jag med säkerhet EJ rökt lika mycket idag. Alltid något ;) Jepp, dessa 50 cigg fick jag i mig mellan ca 07.30-22.30.

Vad ledsen jag blir av att höra att Du också mår dåligt :( *KRAMAR*

Ah, bröllop, vad härligt :) Men, det får väl bara ta den tid det tar helt enkelt.... Ta en sak i taget, hälsan i första hand :) Like I should talk... he he....

Hur är det med boysen då!? Går de på dagis? Tim ska ju börja i 0:an till hösten och jag hade tänkt att vi skulle ha flyttat till sommaren, men nu ser det inte ut som det blir så... Vill flytta tillbaka till S, eftersom ex:et köpte lägenhet där och resten av familjen bor där. Då skulle Anton kunna ha Nils varannan vecka och jag skulle säkert bli en bättre mamma ;) M ska ha Tim varannan vecka fr.o.m juni... men jag litar inte på det. Meningen var egentligen att det skulle bli så redan fr.o.m feb men de hade ju så mycket  så han sköt på det... Tim blev förresten storebror här i veckan - M & Maria fick också en liten pojk!

Vad glad jag blev när jag såg ditt inlägg :) Kanske vi kan träffas något i sommar? Vi har ju fortfarande inte varit på zoo:t ;)

Stor Kram till Dig å de dina....

***

Snobben - Näe, fy, stakkars... provrörsbefruktning måste vara oerhört påfrestande att gå igenom. Jag kan ju inte säga "jag vet hur det känns" eftersom jag varken haft problem med att få barn eller haft missfall... Men jag lider med dig/er =(  Ska du ge mig j's mailadress kanske? Kanske jag kan prova att maila honom? Eller är det dumt? Säga bara någonting i stil med att vi är oroliga för honom.... Massor med Kramar till Dig - Du är en av mina favvisar på forumet, det vet du hoppas jag =)

Läkarbesök, olycka osv.

Strax innan 09 var jag på plats på sjukhuset. Hann ta en cigg innan jag gick in och "anmälde" mig i receptionen. Jag har frikort nu, så inga pengar behöver läggas på det - skönt :) (gäller till mitten av juni -06)

Jag har ju inte träffat H-P sen juli förra året så berättade lite snabbt att jag fortfarande var arbetslös och så i korta drag om DD. Hans kommentar om DD var: "Han måste vara mytoman"

Sedan berättar jag att jag inte ätit medicinen på över ett halvår och så frågar jag honom vad han tycker om det?

-Du är ju vid dina sinnes fulla bruk så det har jag inte så mycket att säga om.

Han skrev istället ut 2 nya mediciner till mig, som jag aldrig provat: zyprexa 15 mg & Theralen 40 mg/ml

Gissa vad Theralen'en kostade??? My God, säger jag bara....

Anton lämnade Nils vid sjukhuset och Nils och jag åkte till S. Hade ringt lillebror för att fråga om jag fick låna pengar till medicinen. Han var ej i S, men sa att jag kunde åka till Ronja(Å's mor) och få pengar där. Sagt och gjort. Sa till brorsan att 700 nog räckte men fick en tusing av Ronja. När jag och Nils hade gått en bit inser jag att jag glömt ryggsäcken hos Ronja. Pust och flämt.. uppför backen.. kan ju säga att det känns att man röker en del nu... Nåja, sen gick vi till centrum, först till apoteket för att ta nummerlapp. De är ju inte precis speedy gonzales på apoteket.. Sen gick vi till leksaksaffären för att köpa Exo Force-krigare som Nils tjatat om i tid och otid. Köpte lite annat skit oxå, bl.a en Pettsson & Findus-dvd.

Hade försökt få tag på Lulu, för jag vill ju ge henne en liten sak... Pratade med Hans och han sa att hon var på läkarbesök. När Nils och jag sitter på busshållplatsen och väntar på bussen till stationen så får jag äntligen tag på Lulu. Hon visste ej vilken 'Nova' det var så hon skickade sms tillbaka "Vilken Nova?"

Hur som helst, bestämde vi att vi skulle prata när  hon och jag var hemma. Men har fortfarande inte fått tag på henne.

Nu bygger jag och Nils hans Exo Force-krigare.... avancerade grejer, säger jag bara. Bra övning för mig som är Teknikens Missfoster =) Nils däremot, har nog sin pappas gener där...

Dricker lite öl....

Cigg

Gissa hur många cigg jag drog i mig igår?? Helt sjukt, men jag rökte 50 cigg..(och ändå kom jag i säng vid 22.30) Gjorde som min kära mor brukar göra, skriva antal cigg på ex antal olika paket.. När jag är såhär har jag nämligen massor av öppna paket som är lite utspridda lite varstans i lägenheten.

Vid 18 igår kom Matte. Åkte till ICA tillsammans och handlade det vi skulle äta.. Plus en chipspåse till mig. Han var jättegullig och betalade allt. Just nu lever jag på lånade pengar(av mor förstås, igen....). Han och jag har bestämt att vi ska ha en fest tillsammans, lördagen den 3 juni - jepp, ni är Varmt Välkomna då ;)

Hur som  helst, vi grillade fläskkarre(Matte fick göra det den här gången, han var ju förbi här i sön.kväll också och då var det jag som grillade ;)) och åt det tillsammans med en väldigt smarrig sallad och tzatsiki(det sistnämnda gjorde jag).

Egentligen kom han över för att vi skulle prata och planera om festen, men det blev inte så  mycket snack om det. Istället pratade vi om huruvida vi skulle hoppa i säng eller inte.

Vi kom fram till att vi inte skulle göra det, för då skulle vi bli så vansinnigt förälskade i varandra och det orkade ingen av oss med, just nu...

Hade  pratat med Trollis tidigare och han skulle eventuellt komma hit efter sitt trolleri. Han ringde vid 21.40 och jag: "Jamen, visst, kom förbi du!"

När jag lagt på säger Matte: Men Nova, du skulle ju lägga dig i tid idag...

Eh, jaha? *fniss* Ringer upp Trollis och säger att jag är ledsen, men jag behöver sova. Måste tänka på hälsan - ibland - iallafall. Han skulle nämligen inte vara hos mig förrän ca 1 timme senare.

Nästa kommentar från Matte: Nu stänger du av datorn medans jag är här och ser på.

Så det gjorde jag.

Sen han hade åkt satte jag på den igen. Men det var inte för att surfa runt och prata med en massa folk utan för att jag ville kolla när jag var tvungen att åka hemifrån för att hinna till min läkare, kl.09.

Mattias började prata med mig på msn och ringde även på skype. Pratade lite kort med honom  på msn, gav honom min msn men svarade aldrig på skype. Eftersom jag var ju faktiskt på väg i säng...

HURRA

för Camie som fyller 35 idag!!! Hipp hipp hurra för Dig, min Käre Vän! Ringde till henne och lämnade meddelande på hennes mobilsvar.. hon ringde tillbaka senare och vi bestämde att vi måste ses snart.

Glass

Alldeles nyss åt jag för första gången idag - resterna av Nils glass. Han fick pizza till lunch idag men han åt inte så mycket så jag kanske kan försöka få i mig något av den senare... Började dagen med en 2,8.. Jättekäckt, jag VET :-/

Somnade väl ca 01 inatt, efter ha pratat med Petter. Vaknade 07.40 av att det ringde på dörren.. eller när jag tänker efter var jag nog vaken, sådär halvgroggy... Då var det Anton som kom med Nils.

H-P ringde och lämnade meddelande på min mobil om att jag kunde komma till honom antingen imorgon kl.09 eller på fredag någon gång. Ringde tillbaka och lämnade besked om att jag kommer imorgon bitti.

Nu har Anton precis hämtat Nils. Han lämnar Nils 09.45 efter läkarbesöket.

Idag har vi  inte gjort så mycket... postade den lilla grodan som vi köpte till Tims "nya" lillebror, Daniel - han föddes 3/5. Tim har det bra hos farmor, pratade med honom en kort sväng tidigare idag.

Camilla på Access ringde och hade ett eventuellt uppdrag på g. Undrade om jag var intresserad och så vidare... Jo, det är jag ju. Hon ska presentera min profil för dem så får vi se sedan om de vill träffa mig för en intervju.

Mattias ska komma ikväll och vi ska grilla och prata om festen som vi ska ha första helgen i juni. Bjöd även Cajsa & Anna, men Cajsa hade så mycket att göra hemma plus en dålig dag på jobbet så hon avböjde.

-Snobben- Sätt igång och skriv! Det är skönt att få ut en massa... och man gör det ju bara när man känner för det, helt enkelt ;-)) Glad i deg med - SÅKLART!!!

-Lina- Hur visste du att CHIPS är min akilleshäl?? Som sagt, chips är min enda och stora last här i livet.. he he... Tack för tipset, det blir nog en Estrella grillchips på ICA senare. Kram på dig! Å du! Ta det lugnt med de stackars italianos'arna ;-)) Vill höra mer sen hur det går.... och yes! Jag ska gå in på din blogg och läsa mer, vid tillfälle. Är ju som sagt lite smått förvirrad(mer än vanligt) nu, så det får bli när det blir helt enkelt...

Idag går mina tankar till...

...Sandy, som är en av mina allra Bästa Vänner. Vi har känt varandra sen vi var bebisar. Vi växte nämligen upp i höghusen mittemot varandra.

Hon ringde idag och berättade att hon gått in i väggen(men mår mycket bättre nu). Så här får du lite CYBERKRAMAR Min Kära lilla ExtraMamma ;-))

...Lulu, som också är en av mina allra Bästa Vänner. Vi  har känt varandra sen 10-11-årsålder någonting. Vi träffades första gången på en fiskebåt. Vi skulle fiska torsk och Lulu undrade om jag hade sminkat mig.. ni tycker förstås inte det här låter speciellt kul men jag såg tydligen ut som en påskkärring ;-)) Massor med CYBERKRAMAR till Dig, Lulu, min Skorpis ;-))

...Petter - som nyligen fick ett trist besked. Men med tanke på din natur så vet jag att du kommer fixa det här! Men du ska veta att jag finns här, om Du behöver en Vän... ;-) Eller någon att utnyttja sexuellt *HE HE*

Mia!

Det är väl du va!? Mon amie? Bästisen från högstadiet!? ;-))

Det borde det vara, med tanke på att vi pratade på msn innan.... ser fram emot nästa tisdag då vi ska supa skallen i småbitar ;-)) Nja, inte riktigt va... men kul ska vi ha iallafall :-)

Basketträning, föräldrar, status

Kom hem för ett tag sedan. Jag har fortfarande bara ätit en liten bulle idag och jag känner att jag inte alls mår bra. Börjar bli varning på att kräkas känner jag när jag röker... men har lyckats att inte göra det.

Basketträningen gick bra. På vägen dit ringde jag mamma, men hon jobbar på så hon hade inte mobilen på. Fick tag i pappa och bad honom hälsa mamma att sätta in pengar så jag kan köpa medicin sen. Lämnade också ett meddelande på Affektiva mottagningen att H-P ska ringa mig. Han är åter imorgon. Har även mailat honom, att jag vill träffa honom så fort som möjligt. Pappa tyckte det var idioti att jag skulle åka och träna ungarna.. Han: "men tänk om du gör bort dig.." Eh, näe... skulle inte tro det va! Det gick hur bra som helst, blev inte mer uppvarvad av att vara med de söta 3-klassarna. 2 "nya" tjejer som var med idag också.

Tidigare idag ringde jag till TT för att be E skicka kvittot på min Sony Ericsson K750i eftersom den blev fuktskadad efter endast 4 månader... Hatar min nya Sony Ericsson som jag har, den e värdelös! Fick den ny innan jul, blev lurad såklart.. tog sånt 24-månadersabbonnemang. Nåja, så går det när man inte kan säga "nej". Har redan haft den inlämnad en gång och nu börjar den strula igen... snufs, snufs.. Nåja, vem har sagt att livet ska vara en dans på rosor?

Känner en stressklump i halsen och när jag har skrivit klart det här ska jag ta 1 eller 2 stesolid och lägga mig i soffan och kolla på bb från igår.

Farmor ringde innan och det hade gått bra att hämta Tim från dagis. Och han hade skött sig idag. Jag var ju lite orolig att Nils skulle vilja följa med farmor och Tim, men han hade rusat fram och sagt: "Pappa ska hämta mig idag", så det var ju bra! A ska hämta Nils imorgonkväll också. Och Tim får vara hos farmor resten av veckan.

Glöm inte att kommentera gott folk ;-) Det uppskattas....

Fika

Jag har käkat en bulle idag, visst är jag väl duktig!?  Fikade med Cajsa, grannen. Men mindre duktigt var väl att jag tog en 3,5:a till frukost :-/  Ja, då är det illa..... riktigt illa...

Fast riktigt så illa är det inte. Nu ska jag lägga mig i solen och koppla av lite, med min vattenflaska och cig....

Förresten så visade jag Cajsa bild på DD & psykopaten(norrmannen från i höstas) och hon tyckte de hade liknande drag... Eh, va!? Jag ser då inga likheter =)

mior, min mior!

TACK för att Du finns och förgyller min tillvaro. Vad skulle jag göra utan dig? Förmodligen skulle jag väl leva vidare som vanligt.. men fan så mycket tristare skulle det vara!!!

Du är en av mina absoluta Bästa Vänner!!!

MASSOR MED PUSSAR & KRAMAR
från
~Nova~


Uppe med tuppen

..eller till och med före.. När vaknade jag? Kommer inte ihåg nu men varit uppe ett tag nu, kl. på datorn visar 06:21... ska kolla på bb-forumet... 04:08 skrev jag första inlägget där så var uppe strax innan det.

Nåja, idag är det en ny dag och nya möjligheter =)

Ha en fin dag folkens =)

1,5 proppis

tog jag precis. Skiter i att äta något idag. Jag har ju trots allt ätit 1 tugga på en korv. Om jag har tur kanske jag har gått ner 5 kg till imorgon bitti... Om jag är ironisk just nu? Ja, det får ni väl själva räkna ut!

Godnatt och sov gott! Dröm vackra drömmar... Glöm inte att kommentera det jag skrivit, ni som läser här.. annars blir jag ledsen i ögat, snufs, snufs............ TACK för att Ni finns! Ni underbara, fina, fantastiska människor som jag känner och som jag tycker oerhört mycket om! Ni betyder mer än ni vet! (OBS! Nu var jag inte ironisk bara ärlig)

Till Trollis!

Tack för att du finns! Du är en oerhört trevlig, rolig, sympatisk människa som jag har fått äran att börja lära känna... (thanx sd igen då'ra ;-))

Jag hoppas att det var okej att jag tackade nej till erbjudandet om att träffas ikväll. Känner bara att jag behöver lugn just nu... och även om det skulle vara superdupertrevligt att ha dig här, så känner jag mig själv så pass bra att jag vet att jag inte skulle bli mindre uppvarvad om du var här, med tanke på hur det ser ut här och så....

Till Norrbaggan!

..å vad skulle jag ha gjort utan dig!?!? Du är nog tamejfan min tvillingsjäl, tror jag... Ruggigt lika är vi =) Trots att du är lite mer nyfiken än vad jag är... he he... och lite mer sexgalen är du också... *ligger på golvet och skrattar så jag kiknar* ;-))

Du betyder jättemycket för mig. Trots att vi aldrig träffats IRL. Jag vill och hoppas att vi för Alltid kommer ha kontakt.

Pussar, kramar å lite hångel!!! *HE HE*

Till Linda!

Jag är jätteglad att jag har träffat Dig. Du är en kanontjej och jag hoppas att vi alltid kommer vara vänner. Tur att spraydate finns, eller hur!? ;-))

Linda är söt, go' å gla'
en sån vän som alla vill ha
Fart å fläkt
men hon är inte med i någon sekt...
Förutom när hon somnar på min soffa så sött
efter smakat på mitt kött....
he he....

Nåja, det får duga så länge...

-Ja, som sagt... Linda - I dig you very much!! Pussar & Kramar Sötis!!!

Frid å fröjd!

Ja, nu ligger barnen i sängen... Utfordrade och rena... Hoppas inte de drömmer mardrömmar om fula gubbar bara ;-) Jag måste ju förklara för Tim att det faktiskt finns elaka människor därute... som kan röva bort små, snälla, oskyldiga barn.

Tim fick ringa farmor tidigare och han får sova hos henne imorgon. Så då behöver jag inte bekymra mig om barnen imorgon. Skönt.

Känner mig rätt speedad just nu.

Du ljuger så bra...

..sjunger Linda Bengtzing. Gissa vem jag tänker på när jag hör den låten?

Den som svarar rätt vinner............ ja, vad vinner ni? Den som lever får se,  helt enkelt ;-))

Hjälp

Nils ringde till sin pappa tidigare ikväll. Tjatade om sin "bla bla krigare.." Senare ringde jag upp A och frågade om han kunde ta Nils imorgon kväll. Vi kom ju nämligen överens om(på fam.rådgivningen) att jag ska be om hjälp när jag är uppvarvad. Så nu var jag duktig och gjorde det. A hämtar Nils på dagis imorgon.... sen får han lämna honom här ons.morgon.

Ska ringa Tims farmor sen när jag har fått barnen i säng och fråga om Tim kan sova där imorgon.

Jag har fortfarande bara ätit 1 tugga på en korv... jag hade ju faktiskt tänkt äta en korv på ICA men barnen ville såklart ha korv så för mina sista 20 kr blev det 2 korvar - åt barnen... De åt glass och korv samtidigt.

Jag tror att....

...DD har någonting att lära av min lilla Nils....

Upptäckte för ett tag sedan att Tim inte var på gården. Gick över till Olle eftersom de brukar leka med varandra... nej,  han var inte heller hemma. David gick ut och letade och jag passade lillasyster.

Tim hade fått klara instruktioner om att han BARA fick vara på gården eftersom idag när jag hämtade pojkarna på dagis fick jag veta att han dragit från gympalektionen.. utan att fröken märkt det. Senare drog han även från matsalen.. tillbaka till dagis.

Med tanke på att han för ca 2 veckor sen drog 2 dagar på raken, först i centrum och sedan på Grönan så... ja, say no more liksom.

När jag skäller som bäst så säger Nils:

-Men mamma, jag plockade blommor åt dig....

Well, det spelade liksom ingen roll... även om det var lite plåster på såren ;-)) (och det var ju inte lillebror som var tjuven i dramat, så att säga...)

Mamma, får jag ta en kaka?

frågade precis Nils, 3,5 år... de har ätit massor med kakor och bullar idag eftersom vi fick fikabesök tidigare.

-Nej, svarar jag strängt. Du har inte ätit någon mat.

-Men, mamma, jag har plockat blommor åt dig.

En liten flirtis är vad han är, lilla Nils........ Ja, han fick väl en kaka då. Bara en.

DD

Sist jag nämnde kärlek så berättade jag om David som jag hade träffat... Jora, vi var jättekära! Eller vänta nu... JAG var det iallafall. Han hävdade att han var det men han visade något helt annat... Vi träffades första gången IRL 20 mars och jag hittade ett mail som jag skrev till honom den 5 april:

Jag är inte orolig, det är bara att som du beter dig, får mig att undra över om du verkligen tycker om mig så mycket som du påstår.. Du reagerar inte ens över att du gör mig ledsen och upprörd. DET tycker jag är konstigt...

Menar du förresten att du hittade på igårkväll(och kvällen innan) att du mådde dåligt? Eftersom du nu helt plötsligt säger att du måste skära ner på kostnaderna... (vilket får det att låta som att det var DÄRFÖR du inte kunde ringa) Och om nu så är fallet varför i hela friden har du inte sagt det? För i så fall får jag ringa. Nu har jag låtit dig ringa 99% av gångerna eftersom du förmodligen har lite bättre ekonomi än mig men är det så att du måste dra ner på tel.kostnader så vill jag gärna veta det så att JAG kan ringa dig istället.

Jag är av den åsikten att man ska kommunicera och berätta saker för varandra i ett förhållande...

Och som jag sa på telefon, ska vi få det här att funka så behöver jag iallafall få prata med dig. Och tycker du att vi redan nu har för mycket kontakt så kan vi lägga ner på en gång för då kommer aldrig det här funka. Ja, inte för mig alltså...

Jag accepterar och respekterar fullständigt att du måste jobba mycket men jag vill ha livstecken från dig ibland. Men för mig betyder ett kort telefonsamtal 1000 gånger mer än ett sms som säger nada.

Det kan bli så jävla mycket missförstånd med sms också.. man ser inte ansiktsuttryck osv.. Been there done that, orkar inte det igen... Jag menar inte att jag inte vill ha några sms från dig, för det är inte det jag säger, men jag försöker förklara att jag uppskattar MER ett kort tel.samtal än ett kallt sms.

Jag hoppas att vi kan prata ut idag.

Kram
Pia

Och här är hans svar:

Har naturligtvis inte tänkt på det sättet.
Angående hur jag mått, det ljuger jag inte om, ang. tele så är det så att under tiden jag väntar på mina företagsabb. sitter jag med ett kontantkort som jag fyller på hur ofta som helst just nu. Inget med det men eftersom mitt internet inte är klart måste jag ner på staden och köpa vilket inte blir av när jag jobbar.

men jag ska tänka på vad du skriver, jag är ledsen att du missuppfattat mig, jag ljuger aldrig om hur jag känner, tro aldrig det, jag har blivit kär i dig och tycker om dig massor.

jag vet att du respekterar att jag jobbar och så, och jag lovar att jag ska bli bättre på att ringa dig.

Det stora problemet jag har är att det tar lite på mig att ringa eftersom du kanske säger nåt jag inte vill höra.
Men du har rätt, jag tvivlar inte längre på att du känner som du säger så jag är inte rädd för det mer.

jag vill naturligtvis inte att vi ska bryta, det är inte det allt detta handlar om.

Jag sticker ner på stan lite senare och hämtar lite pengar till mobilen och ringer dig sedan.

Jag har pratat med dem om telefon och det verkar som jag får den innan helgen, då blir det genast lite lättare att prata eftersom jag dessutom har lite dassig sändning hemma.

Jag lovar att tänka på vad du har skrivit..
jag saknar faktiskt dig massor och hoppas att du saknar mig lite med.

Puss.
PS. Var aldrig rädd för att ringa eller skicka sms, svarar jag inte ringer jag upp för då är jag upptagen. DS.
***
Det lät ju gulligt eller hur? Jo, tjena.... Han bedyrade att han skulle bli bättre på att höra av sig... t.ex. så skickar han ett sms "Jag hör av mig senare". Vilket skulle betyda att han skulle ringa mig på kvällen. Då kommer det ett sms "Jag mår dåligt så jag går och lägger mig. Hör av mig imorgon. Puss." Tack för den... Eftersom han bor i Norrköping så tycker jag det är viktigt att man får prata med varandra...(och jag i Sthlm) Jag sa också till honom "om du orkar skriva ett sms så orkar du väl ringa i 20 sek.?" "Jag lovar, det ska inte hända igen.." Nej, just det... så hände det igen... och igen... åsså igen...

Det som var droppen var det som hände under v.16. Han skulle komma till mig på onsdagen... sen på torsdagen... sen på fredagen... Men SEN! På lördagen, jora, då var det helt 100 att han skulle komma. Jag sa "jag tror det inte förrän jag ser dig här". Men det kunde jag lita på.... Jo, tjena... Jag och barnen var på Grönan (lör.23/4) tillsammans med brorsan och hans familj. Skitbra, tyckte jag.. då kunde han hämta upp hos på vägen till mig. Han ringer mig kl.15 och säger att han vaknat till liv, han ska bara till sin syrra och äta, sen åker han... Ok, fint, tycker jag. Kl.18 ringer jag honom och då hade  middagen tydligen blivit försenad... Nu skulle han bara klippa sig och SEN skulle han åka. Hur kär tror ni att han var på en skala? Tillåt mig att gapskratta liksom.... Till saken hör också att vi inte hade setts på nästan 4 veckor så då kan man tycka att man verkligen skulle VILJA träffas, så fort som möjligt... Men om vi säger såhär, jag låg väl ungefär på prio 189 på hans lista.

Ca 21.30 hör jag då äntligen ifrån honom... (avancerad klippning det där ;-)) Då ringer han och berättar att han måste åka till Italien... hans kollega som skulle köra dit låg på sjukhus, så han måste fixa det. Ingenting om hur ledsen han är, för att det blivit som det blivit.. Bara: "Jag e så jävla förbannad, det här kostar mig 15.000". Som att jag bryr mig om hur jävla mycket pengar det kostar honom?? Så säger han också: "Är du uppe ett tag till" Ja, svarar jag... "Då ringer jag dig om några timmar". Ok, fint... Han berättade också att han skulle komma hem på tisdagen.

Tisdagen kommer och han har fortfarande inte hört av sig. Inte ens ett endaste litet av hans kära sms som han annars gärna skickar istället för att ringa. Jag ringer honom på kvällen,  inget svar förstås... 5 gånger ringer jag och sista gången lämnar jag ett meddalande: "Eftersom det var över 72 timmar sedan du skulle ringa mig om 'några timmar' så vore det trevligt om du kunde höra av dig" - ja, någonting i den stilen....

På morgonen kommer det ett sms: "Är kvar i Italien. Kommer hem imorgon bitti. Fick vänta på delarna. Jag hör av mig när jag är hemma. Puss."

Charmigt, eller hur?

Några timmar senare fick han ett tilbaka, av mig: "Jag förstår vinken, du behöver inte höra av dig något mer. Jag förtjänar bättre än att bli behandlad som skit. Du visar 0 respekt. Ha ett bra liv!"

Senare så kan jag dessvärre inte släppa det här, eftersom JAG trots allt var kär i honom... ringer honom men bara signaler fram och så hans mobilsvar... Ber honom ringa mig eftersom jag ville prata med honom. Jag hade trots allt bestämt mig för att det var slut, men någonstans i min sjuka hjärna ville jag ändå höra hans dåliga ursäkter.. Jag vet, man är konstigt funtad ;-)) Tror ni han hör av sig?

Men igår fick jag då äntligen ett livstecken från honom.... För grejen var den att kvällen innan så trodde jag att han hade blockat mig på skype och då blev jag så upprörd att jag skickade ett sms: "Hej Fegis! Jag hoppas verkligen att du skickar min mobil annars vill jag ha pengarna för den".

Såhär löd sms:et som kom: "Jag skickar telen när jag kommer till sverige igen. Befinner mig på ett sjukhus i tyskland efter en olycka. Men mår bra nu så får nog åka hem i veckan. Hör av mig när jag skickat den. Jag kan inte svara nu men kan ta sms."

Mitt svar: "Vad skönt att äntligen få höra ifrån dig, har ju varit orolig vet du.. Hur skadad är du?? Ja, skicka gärna mobilen eller kom förbi med den om du har vägarna förbi. Tackar som frågar, själv mår jag fint, röker 2 p om dagen å dricker mig mätt på folköl;-) Hoppas du mår bättre snart då!:-)"

När jag frågar honom om hur skadad han är så förstår han inte att jag undrar hur skadad han är i huvudet utan tror givetvis att jag undrar över hans fysiska skador..... (obs! ironisk ;-))

DD: Jag har skadat ryggen en del och brytit 4 revben och ena armen. Du ska ta det lugnt, nu blir jag orolig för dig.

Jag: Jag tar det ju lugnt, solar, dricker öl, röker och kräks - kan livet bli bättre!? =D Förresten så har du aldrig tidigare brytt dig om hur jag mår eller känner, varför börja nu?  Det enda som betyder nåt för dig är DU och pengar.

Visst verkar han väl vara en charmig kille??

Status

Ja, vad är statusen? Jo, uppvarvad... men under kontroll. Igår åt jag för första gången på dagen vid 18. Lånade C's bil och lämnade pojkarna hos farmor på förmiddagen.

När jag hade satt på grillen började Måns(en kille jag träffat från sd) prata med mig på msn och jag frågade om han ville komma över och vara mitt middagssällskap. Han tvekade länge men 2 positiva övervägde det enda negativa..(dvs avståndet, han bor ju på fel sida av stan ;-)) Det gick väldigt fort för honom att komma hit.. inte så konstigt kanske när man kör i 200 :-O Hur som helst, vi avnjöt en perfekt middag bestående av grillad fläskkarre, pommes & bea-sås. Pratade en del om hans senaste date från sd och allt å inget ;-) M ser väldigt bra ut och är också mycket trevlig! En toppenkille helt enkelt. Frågade honom om han ville hänga med och hälsa på min singelkompis C, eftersom jag skulle dit och hämta nyckeln till bilen, jag skulle få låna igen.

Han hängde också sen med och hämtade barnen.. som nu var hos farmors tvillingsyster. De(farmor & tvillingsyrran) trodde förstås att Måns var en potentiell pojkvän och sa "se nu till att hon äter, ta hand om henne.. bla bla.." Han sa att det skulle han förstås göra.. he he...

Lämnade av honom på parkeringen och fick se hans vrålåk ;-))

Barnen kom i säng vid 21, för de var hungriga när vi kom hem. Sedan var det BB Live... Själv kom jag i säng vid 23.30. Tog bara 1 proppis eftersom klockan var så mycket. Resulterade att det tog ett tag för mig att somna, men till slut somnade jag...

15040-1

15040-1


Hopplös

Jag är verkligen hopplösheten personifierad.. Eller kan hopplöshet vara personifierad? nåja, vi säger väl så ändå ;-)

Jag är hopplöst....

-slarvig
-förvirrad
-inkonsekvent
-flirtig
-killtokig

Ja, de två sista sakerna är ju bara att inse att så är det bara och det lär nog inte gå över... Min kära mior tänkte fråga mig en sak igår.. men så sa hon "Näeeee, jag kan inte fråga det.." Självklart fick jag henne till att ställa frågan som hon trodde hon inte kunde fråga. Hon undrade om det var min sjukdom som gjorde att jag var "som jag var". Ja, när det gällde killar alltså.... He he... kan nog dessvärre inte skylla på sjukdomen i det fallet.


hits