Status

Igår rökte jag 'bara' 46 cigg, och det var under en längre tid också, så framsteg ;-)

Idag har jag också ätit faktiskt - 2 fläskkarre och det lilla av salladen som var kvar, tzatsiki....

Men skitseg känner jag mig.. låg och vilade ett tag här för ett tag sedan. Nu ska jag fortsätta bygga Nils Exo Force-krigare, grannen byggde ju klart den igår men den gick sönder inatt.

Kommentarer:
Postat av: Brutus

Rara Nova,

46 cigg är ändå för många, det är ju inte konstigt att du känner dig "skitseg". Du började i alla fall inte dagen med en "folkis" och bara det är ju ett framsteg;-)

Kram
Brutte

2006-05-12 @ 14:59:09
Postat av: Nettis

Hejsan!
Haha 46 st vilken ansträngning du måste ha gjort!

Blev jätteröksugen i går efter ett skitjobbigt läkarbesök så jag tog och syndade och tog en cigg fastän det inte var fest och faktum är att det blev ett par till sen tillsammans med syrran på hennes balkong, blev väl lite inspirerad av dig kanske.

Men,men i dag är det skärpning som gäller igen (kanske blir ju förmodligen ett par glas vin i kväll så då är det ju ok med en cigg *s*).

Fick ordinationen att öka på dosen på min medicin och sen fick jag en ny sort oxå så förhoppningsvis blir jag piggare och gladare igen och då behövs det inga gigg men det finns inget som sitter så fint som en cigarett när man är stressad *s*.

Sköt om dig och försök hålla dig till max ett paket om dagen vet jag.

Skulle vara jättekul om du och barnen kommer hit och går till parken zoo med oss. Är ju sjukskriven deltid så mår jag bara hyfsat bra så har jag all tid i världen.

Nu skriker ungarna ute på altanen så det är väl bäst att rusa ut och se vad de slåss om nu.

Kram Nettis

Postat av: Snobben

Jo, men det er jo fire mindre enn igår;-) Se det positive........ håper du har det bra, nå er du ute og svingar dine ben.... Og forhåpentligvis ikke så seg hehe....... Ha en fin kveld, snakkes senere vennen. Glad i deg ;-)

2006-05-12 @ 20:08:28

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits