Nu får det vara nog!

Usch, vad jag har ätit... och det syns (tyvärr). Nu är jag 5-6 plus mot min "vanliga" vikt. Eller egentligen skulle jag vilja väga lite mindre än det, också... Men nu skulle jag vara nöjd och glad om jag var min "vanliga" vikt. Det är det jag vägde innan Tim och även innan Nils. Funderar på att gå med i Viktklubben igen. Det är bra sätt att hålla koll på vad jag stoppar i mig. Jepp, det ska jag kolla upp nu!


Städat och tankar om framtiden

För någon vecka sedan registrerade jag mig på nytt, på Björns bostadsbytare och lägenhetsbyte.se. Vill helst bo kvar i samma område som jag bor nu, om möjligt. Men samtidigt vill jag väldigt gärna ha större. Det var väldigt påtagligt att det behövs på nyårsveckan då Jannis och hans tre grabbar var på besök. 7 personer på 70 kvadratmeter... men måste säga att det gick hur bra som helst! Och även om det var jättekul att ha dem hos oss var det ganska skönt att få tillbaka sitt vardagsrum.

På söndagen skulle några komma och kolla in lägenheten så på lördagen började jag lite smått. Det var lite rester från familjen Z... t.ex. en jättekartong(Guitarr Hero:t som M & A fick), tältsängen osv. Nisse var hembjuden till H i klassen och även Tim var hos en klasskompis så jag kunde fixa och dona ostört i flera timmar.  På söndagen städade jag som en tok. Och fint blev det:-) Kändes faktiskt väldigt bra. Jag har städat och gjort fint - alldeles själv! Helt otroligt, jag kan, om jag vill;-)

Nu tänker jag väldigt mycket på att jag längtar efter att få bli gravid... Men om man ska bli gravid måste man bo ihop först och det gör ju inte Jannis och jag. Men J har sagt att han vill och ska flytta in hos oss. Jag förstår självklart att det är en jobbig process men han kan inte ens prata med S, ex:et. Det är ett första steg som inte förändrar någonting. För hon är i allra högsta grad involverad och måste bli involverad. Vad hon tycker och tänker är förstås avgörande. Nu har Jannis sagt att han ska prata med henne. Ja, idag tror jag till och med att det var. Återstår att se om det verkligen blir så;-)


hits